Speltips Norwich – West Ham 8/5: Tung vecka

Axel Sjödin Publicerat: 8 maj 2022

Championship-klara Norwich möter West Ham i deras näst sista hemmamatch i Premier League för en överskådlig framtid.

Norwich - West Ham

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Den senaste veckan har varit tung för båda klubbarna. Efter förra omgången så stod det klart att Norwich kommer att spela i Championship den kommande säsongen efter ännu en förlust mot Aston Villa. Samtidigt så slogs West Ham ut ur Europa League mot Frankfurt och behöver återigen blicka mot Premier League.

Det finns inte mycket mer att säga om Norwich säsong än att de välförtjänt återvänder ned till Championship och att de inte riktigt har hållit Premier League-nivå under säsongens gång. Tillsammans med lag som Fulham så befinner de sig i en form av limbo där de är lite för bra för andradivisionen men för dålig för den högsta.

Nu gäller det att försöka göra det bästa av situationen och njuta av deras sista hemmamatcher på Carrow Road mot Premier League-motstånd på ett tag. Vi kommer säkerligen att få se Norwich uppe i Premier League inom en snar framtid igen, förhoppningsvis då med bättre förutsättningar för att kunna hålla sig kvar.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

West Ham riktar åter blicken mot ligan

För West Hams del så har ligaspelet trots allt gått rätt bra under säsongen, men de har under den senare tiden satsat allt på att försöka nå hela vägen i Europa League, på bekostnad av ligaspelet. De har nu halkat efter lite i striden om Europaplatserna, men lär återvända nästa år om de kan behålla sin nuvarande ligaplacering.

Med tanke på Manchester United skakiga form på senaste så finns det fortfarande möjlighet för West Ham att sno åt sig en plats till Europa League istället för Conference League och det lär de vara motiverade att satsa på efter att ha fått en smak av vad internationellt cupslutspel har att bjuda på.

På det hela taget så har West Ham stått för en väldigt fin säsong med tanke på deras avsaknad av bredd i truppen. Det är såklart väldigt svårt att slåss på flera fronter med begränsade resurser men West Ham har gjort det bra och har bland annat slagit ut stora Europeiska klubbar som Sevilla och Lyon i Europa League.

När de återigen har fullt fokus på Premier League så ska Norwich inte vara starka nog för att kunna stå i deras väg. För 1.83 gånger pengarna hos Campobet spelar vi helt enkelt på den raka tvåan här till fullt godkända odds.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: West Ham vinner
Odds: 1.83
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 15:00
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: