Speltips Nottingham Forest – Tottenham 28/8: Bra inledningar

Axel Sjödin Publicerat: 28 augusti 2022

Gästande Tottenham är klara favoriter till att få med sig tre poäng hem borta mot Nottingham Forest på söndag.

Nottingham Forest - Tottenham

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det är inget snack om vilket lag som förväntas vinna då Tottenham gästar City Ground under söndagen. Nottingham Forest har haft en helt godkänt start på säsongen, men Tottenham ser spännande ut i år och förväntas vara med och utmana i toppen och då krävs det att de vinner matcher som den här.

Efter en förlust i öppningsmatchen borta mot Newcastle så har det gått desto bättre därefter. Även om de verkligen hade marginalerna på sin sida så slog de West Ham hemma med 1-0 i sin första hemmamatch för säsongen, därefter tog de ledningen sent borta mot Everton, men lyckades trots detta inte få med sig tre poäng hem.

Nottingham Forest var den nykomling som investerat klart mest under sommaren och det enda frågetecknet var väl egentligen huruvida de skulle kunna få ihop truppen på ett bra sätt. Men efter vad de trots allt har visat upp tidigt på säsongen så är det nog många supportrar som har kunnat andas ut lite.

Det lär inte bli lätt att besöka City Ground under säsongen, men det krävdes att bollen studsade rätt vid flera tillfällen mot West Ham för att vinna senast och Tottenham är det klart tuffaste motstånd de har stött på hittills.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Tottenham har höga förväntningar på sig i år

Med sju poäng efter tre omgångar så har Tottenham levererat vad som har förväntats av dem hittills, men det har inte varit övertygande som många hade hoppats på i de två senaste omgångarna.

Förväntningarna inför säsongen var skyhöga efter att Antonio Conte fått chansen att leda truppen under försäsongen. Efter den inledande vinsten mot Southampton med 4-1, där de stundvis briljerade, så förstärktes bara den bilden.

De togs dock tillbaka till verkligheten en aning då de kom undan mot Chelsea med hjärtat i halsgropen i en match som slutade lika där Chelsea såg klart bättre ut. Mot Wolves så satt öppningsmålet långt inne, men det räckte för alla tre poängen åtminstone.

Mot Nottingham Forest så förväntar jag mig en något mer öppen match än senast och vi spelar därmed på att Tottenham vinner och att det blir över 1,5 mål för 1.71 gånger pengarna hos Lucky Sports. Tottenham borde dra det längsta strået mot nykomlingarna här.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Tottenham & över 1,5 mål
Odds: 1.71
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 17:30
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: