Speltips Rayo Vallecano – Real Madrid 26/2: Madridderby

Martin Efvergren Publicerat: 26 februari 2022

Lördagskvällen bjuder på ett Madridderby då Rayo Vallecano och Real Madrid drabbar samman i La Liga. Matchen spelas lördagen den 26 februari 2022 med avspark kl 18:30.

Rayo Vallecano – Real Madrid

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Nykomlingen Rayo Vallecano inledde säsongen piggt men har successivt fått det allt tuffare i La Liga. Man har bara tagit en poäng på de sex senaste ligamatcherna och har fyra raka förluster bakom sig inför det här Madridderbyt.

Rayo Vallecano spelade senast förra fredagen och då blev det förlust med 2-1 borta mot Elche. Dessförinnan föll man med 3-0 hemma mot Osasuna.

Formen är med andra ord svag men tack vare en stark höst innehar Rayo Vallecano en mittenplacering i La Liga. Efter 24 matcher har man spelat ihop 31 poäng.

Real Madrids form är inte heller den på topp, men insatsen mot Alaves förra helgen var ändå ett steg i rätt riktning. Man vann den matchen med 3-0 efter att ha gått mållösa från tre av de fyra föregående matcherna.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1500 kr freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Vallecano har tappat momentum

Real Madrid har tappat poäng i två av de fyra senaste matcherna i La Liga och man blev nyligen utslagna av Athletic Bilbao i Copa del Rey. Därtill har man ett 1-0-underläge att ta igen mot PSG i åttondelsfinalen av Champions League.

Trots en del sämre insatser på sistone håller man ändå ett stadigt grepp om serieledningen i La Liga. Efter 25 spelade matcher har man tagit 57 poäng och är därmed sex poäng före tvåan Sevilla inför helgens omgång.

Rayo Vallecano och Real Madrid möttes senast i november på Santiago Bernabeu. Det blev en jämn tillställning där underdogen Vallecano stod upp väl men föll med 2-1.

I november stod emellertid Rayo Vallecano på sin formmässiga topp och låg även i toppskiktet av tabellen. Nu har de alltså bara tagit en poäng på de sex senaste ligamatcherna och har inte alls samma positiva momentum som när lägen senast möttes, utan tvärtom.

Real Madrid har lidit av en stor saknad av en skadad Karim Benzema den senaste tiden. Sedan förra veckan är han åter i spel och det är tydligt att Real Madrid blir betydligt spetsigare med honom på planen.

Ett derby är alltid ett derby och allt kan hända, men jag tror att lillebror Vallecano kommer få det tufft här. De har inte kommit upp i den nivån man hade höstas på länge och kommer nog bli straffade av Real Madrids spetsspelare. Mitt spel blir därför en rak tvåa, att Real Madrid vinner till 1.70 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt -100% upp till 1500 kr freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Real Madrid vinner
Odds: 1.70
Bolag: Expekt
Spelstopp: 18:30, lördag 26 februari 2022
TV: 
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: