Speltips Sheffield – Manchester City 27/8: Toppen mot botten

Axel Sjödin Publicerat: 27 augusti 2023

Sheffield United löper risk att få gå utan poäng för tredje raka matchen då Manchester City gästar Bramall Lane på söndag.

Sheffield - Manchester City

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Manchester City har öppnat Premier League-säsongen fläckfritt med två raka segrar utan att ha släppt in mål, och mycket pekar på att de kan utöka sviten med ännu en seger. Nykomlingen Sheffield United har nämligen inte några höga förväntningar på sig i år, de har inlett säsongen med två raka förluster och har inte imponerat.

Föga förvånande är Manchester City återigen tunga favoriter till att försvara sin ligatitel, även om de har tappat ett par tongivande spelare sedan fjolåret. De har även fått inleda säsongen utan Kevin De Bruyne som återigen är långtidsskadad, men Phil Foden har fyllt rollen med bravur hittills.

Foden assisterade Julián Álvarez till matchens enda mål senast mot Newcastle, och även om det stannade där så var segern ett styrkebesked från Manchester Citys del. De stängde ned Newcastles offensiv oerhört bra, och laget som gjorde fem mål mot Aston Villa var knappt nära att göra mål mot City.

Vi får se ifall nyförvärvet Jérémy Doku, från Rennes, dyker upp i den här matchen. Manchester City borde vinna detta nästan oavsett vilken elva de ställer på plan.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Sheffield United kommer inte att ha det lätt

Det ser ut att bli en tuff säsong för Sheffield United, som har valt att inte satsa särskilt stora resurser på att förstärka laget inför uppflyttningen till Premier League. Gustavo Hamer och Vini Souza har i alla fall anlänt nu under augusti, men oavsett har de inte en särskilt slagkraftig trupp jämfört med många andra förväntade bottenlag.

De har som sagt inlett med två raka förluster, först hemma mot Crystal Palace och sedan borta mot Nottingham Forest. Det såg något bättre ut mot Forest än vad det gjorde i första matchen, men de har förlorat rättvist i båda mötena får man ändå säga. Gustavo Hamer gjorde att de såg lite farligare ut offensivt och det var också han som gjorde säsongens första mål senast. Men Forest skulle ändå avgöra i den 89:e minuten, vilket gör att Sheffield fortfarande jagar sin första poäng för säsongen.

Den poängen lär nog knappast komma mot Manchester City. Det är svårt att se deras hittills rätt tama offensiv få hål på Citys otroligt starka defensiv. Därmed känns spelet på att Manchester City vinner utan att släppa in mål som ett bra spel för de 1.73 gånger pengarna som Bet365 erbjuder.

  Rygga spelet hos Bet365 – Hämta upp till 1250kr i spelkrediter!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Manchester City vinner mot noll
Odds: 1.73
Bolag: Bet365
Spelstopp: 15:00, söndag 27 augusti
TV: 
Stream:  viaplay logo