Speltips Sheffield United – Brighton 24/4: Viktig vinst

Simon Pålsson Publicerat: 24 april 2021

Sheffield United har checkat ut sedan länge och lär inte kunna ställa till det mot Brighton heller. Vi rekar med odds den 24 april 2021.

Sheffield United - Brighton

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det tog inte många veckor in på den här säsongen innan vi och många med oss insåg att Sheffield United minsann inte är ett lag att lägga särskilt mycket energi på den här säsongen. Deras resultat har helt enkelt varit undermåliga.

Det blev uppenbart att Sheffield United saknade en tillräckligt med spelartrupp och inte heller hade man en spelidé på plats för att kunna hota bättre lag.

Sheffield United har på senare tid nässlat till sig ett par vinster och är nu noterade för totalt fyra stycken under säsongen, men det faktum att man bara har tagit poäng i sex av sina 32 spelade matcher hittills är helt enkelt för dåligt.

Sheffield United är ett förlorande lag och inte heller hemma mot Brighton kan jag se hur man ska kunna ta poäng, om bortalaget har en bra dag på jobbet vill säga.

Brighton är aningen för ojämna den här säsongen, men har spelmässigt haft ett par starka prestationer bakom sig som gör att deras tabellposition inte känns helt rimlig på förhand. Det måste man ändå ta och säga.

Brighton vinner

Brighton har med sig ett par skador nu också, med Solly March och Tariq Lamptey ute från spel i bortalaget. Det är tunga tapp som nu kryddas med den avstängde spelaren Ben White, som fick rött kort mot cHELSEA SENAST.

I hemmalaget Sheffield United kommer man att behöva spela utan ett gäng spelare, däribland Billy Sharp, Sander Berge, Olver McBrune och tre gånger Jack: Rodwell, Robinson och O’Connell.

I mina ögon är Sheffield United inte ett lag som ska ha någonting att säga till om här och det är ett påstående som stärks av resultaten som varit länge nu.

Brighton vinner spelas till 1,76 gånger såsen hos Betsafe.

  Rygga spelet hos betsafe – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Brighton vinner
Odds: 1,76
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 16:00, lördag 24 april 2021
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: