Speltips Sheffield United – Crystal Palace 8/5: Klassisk avsparkstid

Simon Pålsson Publicerat: 7 maj 2021

Crystal Palace vill gärna bryta sin negativa trend med tre raka förluster med en vinst borta mot bottenlaget Sheffield United den 8 maj 2021.

Sheffield United - Crystal Palace

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det är lätt hänt att man stirrar sig blind på en resultatrad och helt bedömer ett lags slagkraft utifrån hur man presterat sista veckorna. Men ärligt talat kan det lätt bli missvisande och direkt farligt när man ska se över oddsen inför en match.

Precis så är fallet inför helgens möte mellan Crystal Palace och Sheffield United på klassisk engelsk avsparkstid, den heliga Stryktipstiden vid 16:00 alltså.

Crystal Palace må ha tre raka förluster, men då har man spelat mot tre av ligans absolut bästa lag i Chelsea, Manchester City och Leicester City. Det är ingenting att skämmas över att förlora mot dessa lag. Det är snarare någonting man ska räkna med. Crystal Palace har dessutom stretat emot helt okej i matcherna.

Därför tror jag att det är på sin plats med ett Crystal Palace som nu studsar tillbaka och tar sin andra vinst mot Sheffield United den här säsongen. Det första mötet mellan lagen slutade med vinst 2-0 till Crystal Palace.

Sheffield United har som bekant ingenting att spela för, föll med 4-0 mot Tottenham Hotspur senast, och har, sånär som på en vinst mot Brighton, inte haft mycket att glädjas över heller på slutet. Nu har man 17 poäng på 34 omgångar och ja, det säger väl allt?

Dagens bästa speltips

Sheffield United har fått en viss lättning när det kommer till skadesituationen på slutet, men snacka om att det kommer alldeles för sent, och att det är alldeles för lite. Deras sösong har redan gått upp i rök sedan lång tid tillbaka.

Nu kommer man till spel utan Jack O’Connell, Billy Sharp, Oliver McBurnie och Jack Robinson. Dessutom ser man ut att sakna viktige mittbacken Ethan Ampadu som har en känning. Detta lån från Chelsea har kanske inte haft en drömlik säsong, för vem har haft det i Sheffield United, men är ändå viktig för laget.

Crystal Palace behöver nån liten seger till för att vara helt, helt säkra och nöjda med säsongen. Nu kommer man till spel utan Mamadou Sakho, Wayne Hennessey och Nathan Ferguson. Dessutom är det oklarheter kring Connor Wickham, James McArthur och James Tomkins.

Å andra sidan är det här ett bra, intressant, lag och jag tror att man kommer gå hårt för att vinna nu. I mina ögon är man fortsatt lite underskattade.

Crystal Palace draw no bet spelas till 1,80 gånger smeten hos William Hill.

  Rygga spelet hos william hill – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Crystal Palace draw no bet
Odds: 1,80
Bolag: William Hill
Spelstopp: 16:00, lördag 8 maj 2021
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: