Speltips Sheffield United – Everton 20/7: Blytungt spel

Spelbloggare Publicerat: 20 juli 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Tottenham Hotspur och Leicester City försöker säkra sina platser till Europaspelet nästa år, och mötet den 19 juli 2020 blir viktigt.

  Rygga vårt speltips hos betway!
Annons. Nya kunder hos Betway. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Motivationen är en bidragande faktor till varför vårt speltips valts ut inför kvällens Premier League-batalj Sheffield United och Everton emellan. Ryggar du spelet?

Supersuccén Sheffield United har överträffat alla möjliga förväntningar och är inför de två avslutande seriematcherna alltjämt med och slåss om en plats ut i Europa League. Vem kunde se det komma? Gäller nu är bara att försöka avsluta med dubbla vinster och sedermera se om det räcker ända fram.

Oavsett vad, hur det faller ut, är Sheffield United det i särklass största utropstecknet i serien. En nykomling som visat upp spelglädje och inte minst kvalitet. Det har alltid varit svårt att ställas mot dem. Sällan de säckar ihop.

Everton, fast i mittensmeten och faktiskt till och med den undre tabellhalvan, har mer anledning till att vara missnöjda och inför avslutningsmatcherna har de inte det minsta att spela för – förutom enstaka positioner uppåt eller nedåt. Ingenting av ett direkt värde.

På skadefronten står det klart att varken Jean-Philippe Gbamin, Cenk Tosun eller Fabian Delph kommer kunna medverka för Everton. Därutöver osäkert runt Mason Holgate samt Yerry Mina. Sheffield United får i deras tur tillbaka spelare och har nu enbart Luke Freeman och Leon Clare tveksamma.

Klar fördel, hemmalaget

Motivation och i viss mån klass talar till Sheffield Uniteds fördel här på Bramall Lane. Medan de jagar Europaspel och en historisk säsong som nykomlingar, är risken att Everton saknar tändvätskan för att motivera sig inför matchen. Lite halvdant har det också sett ut på sistone; fyra raka utan vinst, två torskar och två kryss.

Sheffield United fortsätter visa klassen och innan 0-2-förlusten i det tuffa bortamötet mot Leicester City förra veckan hade de 3-1-0 i formraden och på hemmaplan är tre matcher på raken vunna – över Tottenham Hotspur, Wolverhampton Wanderers samt Chelsea.

Så, även formen talar till hemmalagets fördel… Och visst räcker väl 2,20 gånger pengen för att klippa till på den raka ettan?

Annons:
  Rygga spelet hos betway – Få 100 kronor i välkomstbonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Sheffield United vinner, rak etta
Odds: 2,20
Bolag: Betway
Spelstopp: 19:00, måndag 19/7  2020
TV:  [viasatsportpremium]
Stream:  viaplay logo