Speltips Sheffield United – Manchester City 31/10: Favoritskap

Simon Pålsson Publicerat: 30 oktober 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Manchester City bör rimligen gälla som favoriter inför helgens möte med Sheffield United i premier League den 31 oktober 2020.

  Rygga vårt speltips hos betsson!
Annons. Nya kunder hos Betsson. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det har inte blivit den inledning på säsongen som Manchester City hade hoppats på, men tack vare att flera andra klubbar har tappat poäng på resan fram till den här omgången finns man ändå bra med i toppstriden.

Samtidigt har Manchester City öppnat spelet i Champions League med två raka, bekväma vinster och ser ut att gå mot en ganska säker vinst även där. Det ska bli gruppseger med tanke på att Manchester City trots allt har hamnat i en överkomlig grupp, betydligt enklare än för flera av sina konkurrenter.

Som så många gånger förr, som man har sagt tidigare alltså, är det här säsongen som Manchester City på allvar ska utmana på två fronter. Vi får väl se hur det går med den saken, men man behöver se till att städa av den här typen av matcher för att det ska kunna gå.

Manchester City är klar favorit borta mot Sheffield United, ett lag som allt annat än har imponerat så här långt.

Förra året var man lite av ett positivt utropstecken, men man har bevisligen inte lyckats bygga vidare på det, utan har nu fem förluster och ett kryss på sina sex första matcher. Med ett sådant facit blir det svårt att hävda att man ska kunna skrälla hemma mot Manchester City.

Spel på gästerna

Sheffield United har efter förra säsongen lyckats behålla stora delar av truppen, men har också tappat ett par spelare som varit viktiga tidigare. Det kan vara en del av förklaringen till att man så här i inledningen av säsongen inte riktigt lyckats få ordning på sitt sätt att spela, och att man alltså har fem förluster på sina sex inledande omgångar.

Men en annan del av förklaringen kan vara att man nu har ett par tunga spelare borta och att man kanske inte egentligen har lyckats formera det önskade laget än. Lys Mopusset, Jack O’Connel, John Fleck, Simon Moore och troligen även Max Lowe är spelarna som behöver stå utanför matchtruppen i den matchen.

I bortalaget kan man lugnt konstatera att namnen som är borta är av en annan kaliber och att det på så sätt rimligen är lite tyngre tapp vi har att göra med här, men å andra sidan har man en större bredd att hämta ersättarna från när elvan väl ska till att formeras.

Benjamin Mendy, Fernandinho, Gabriel Jesus och nu ännu en gång anfallaren Sergio Aguero står på skadelistan. Nathan Aké sägs vara tillbaka i någon form av träning, men har i skrivande stund inte bekräftats vara redo för match än.

Manchester City -1,25 (asian handicap) spelas till 1,70 gånger krämen hos Betsson.

Annons:
  Rygga spelet hos betsson – Få upp till 100 kr bonus!
Annons. Nya kunder hos Betsson. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Manchester City -1,25 (asian handicap)
Odds: 1,70
Bolag: Betsson
Spelstopp: 13:30, lördag 31 oktober 2020
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: