Speltips Southampton – Aston Villa 30/1: Mål, mål, mål

Simon Pålsson Publicerat: 29 januari 2021

Mål, mål, mål är vad Markoolio sjunger inför mötet mellan Southampton och Aston Villa sent på lördagen den 30 januari 2021.

Southampton - Aston Villa

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det är Premier League och det är mittenstrid. Förväntningarna inför lördagens sena möte mellan Southampton och Aston Villa borde i mina ögon vara ganska uppskruvade, med tanke på att det här är två lag som i princip redan har säkrat nytt kontrakt.

Det är trots allt två klubbar och två fotbollslag lite i den kategorin där man inte riktigt kan räkna med vad det ska bli inför säsongen, men där potentialen att verkligen få en språngbräda mot toppen finns om alla bitar faller på plats.

Southampton har haft en riktigt bra inledning på säsongen, men har tappat lite på slutet och känns inte längre som en del av Europastriden. Å andra sidan har man skaffat sig en buffert som gör att man känns stabila inför fortsättningen.

Aston Villa har ett antal färre matcher spelade, tack vare att man fick in lite coronasmitta i laget, men har trots det redan tillräckligt många poäng för att kunna andas. 16 poäng ner till en nedflyttningsplats är ett ganska tydligt gap.

I sitt DNA är det här två lag med en otrolig offensiv och det är uppenbart att det är där som man ligger sitt fokus. Rimligen öppnar det för ett målspel här.

Många skador i Southampton

En sak som kan oroa i Southampton inför den här matchen är det faktum att man saknar ett antal tunga spelare inför matchen. Å andra sidan har Southampton haft många spelare borta under lång tid, något som kan vara förklaringen till tappet på slutet.

Southampton har Jannik Vestergaard, Mohammed Salisu, Michael Obafemi, Moussa Djenepo, William Smallbone, Nathan Tella och troligen även Oriol Romeu samt Kyle Walker-Peters på skadelistan inför matchen mot Aston Villa.

I bortalaget är det bara Kortney Hause som inte spelar den här matchen, samt Wesley såklart, samtidigt som nyförvärvet Morgan Sanson väntas ta plats i matchtruppen. Spännande där.

Över 2,5 mål spelas till 1,76 gånger såsen hos CampoBet.

  Rygga spelet hos campobet – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1,76
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 21:00, lördag 30 januari 2021
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: