Speltips Southampton – Crystal Palace 11/5: Redan klart

Simon Pålsson Publicerat: 11 maj 2021

Southampton och Crystal Palace har i princip redan säkrat sina kontrakt i Premier League. Det gör tisdagens möte lite avslaget.

Southampton - Crystal Palace

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det har varit en säsong som inte riktigt blivit som varken Southampton eller Crystal Palace hade hoppats på, med en bottenstrid som hela tiden har funnits där som ett hägrande hot, men som kanske inte fullt ut realiserats.

Nu spelar man återigen mot varandra, efter att det första mötet i september månad slutade med förlust 1-0 för Southampton på bortaplan.

Men det är andra tider nu och jag vågar som sagt lova att båda lagen är klara för Premier League nästa säsong. Detta trots att man har haft svaga perioder den här säsongen och att man förlorat lite för många matcher för att man ska vara helt nöjda.

Men Southampton har tio poäng ner till nedflyttningen och på fyra omgångar ska man inte kunna tappa det. Det vore bara för sjukt.

Crystal Palace har 14 poäng ner och är därmed helt klara för Premier League nästa säsong. Man kan andas ut – och risken är att det därför blir lite avslagna tillställningar med detta lag framöver.

Målspelet i Premier League

Southampton har tidigare under säsongen haft en stökig skadesituation, men det ser ut att reda ut sig och inför tisdagens möte med Crystal Palace finns det egentligen inga tapp att prata om i laget.

Visst, att man saknar William Smallbone och Ryan Bertrand är inte optimalt, men det är spelare som inte har spelat på hur länge som helst. Det går knappt att skylla någonting på deras frånvaro längre. Det håller inte som argument.

Danny Ings och Oriol Romeu närmar sig spel igen, men det viktigaste tillskottet här är Takumi Minamino, som inte kunde spela senast då Liverpool var motståndet. Han är som bekant utlånad därifrån.

Crystal Palace saknar återigen en handfull spelare, men precis som vi var inne på i vårt speltips inför matchen mot Sheffield United senast har man ett tillräckligt bra lag för att göra jobbet.

Under 2,5 mål spelas till 1,90 gånger såsen hos Betfair. Det har en återkommande tendens att falla in när dessa båda lag möts.

  Rygga spelet hos betfair – Hämta 100 kronor riskfritt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,90
Bolag: Betfair
Spelstopp: 21:15, tisdag 11 maj 2021
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: