Speltips Southampton – Leeds 16/10: Sexpoängare i botten

Axel Sjödin Publicerat: 16 oktober 2021

Två lag precis ovanför nedflyttningsplatserna drabbar samman då Southampton möter Leeds på St Mary’s.

Southampton - Leeds

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Southampton har efter sju omgångar ännu inte vunnit en enda match. Det är däremot antagligen inget lag som hittills har haft ett svårare spelschema än the Saints. De har redan avverkat flera topplag och har dessutom lyckats få med sig poäng från matcher mot Manchester United, Manchester City och West Ham.

Så trots tabelläget så är det ännu ingen riktig anledning till att oroa sig för hemmalagets del. Men de senaste två matcherna har trots allt varit förluster mot Wolverhampton och nu senast Chelsea. I den förstnämnda hade de säkerligen velat ha med sig en poäng på hemmaplan åtminstone.

Även om spelet sett godkänt ut och deras defensiv har stått upp bra även mot flera av ligans vassaste offensiva spelare hittills så är det dock tillslut trepoängarna som måste in och det är i matcher som dessa mot Leeds hemma som de ska ha goda chanser att försöka plocka dem.

Inför matchen är dock James Ward-Prowse avstängd för hemmalaget då han drog på sig ett rött kort mot Chelsea, dessutom är Jack Stephens skadad och Che Adams tveksam till spel.

US OPEN – SVERIGES BÄSTA SPELBOLAG FÖR TENNIS JUST NU! Vi har gjort en bedömning och kommit fram till det faktum att hårdsatsande CampoBet är det bästa spelbolaget i Sverige just nu för den som ska spela på US Open 2021. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Leeds har tagit ett steg tillbaka

Bortalaget har precis som Southampton haft det svårt att ta första vinsten för säsongen, men så i förra omgången så tog de säsongens första trepoängare hemma mot Watford. En mycket viktig seger för laget som haft en tuff inledning på säsongen.

Efter en succésäsong i fjol så lär det nog bli svårt att ställa om till en något mer blygsam säsong som troligtvis är att vänta. Men de tre kommande matcherna mot Southampton, Wolves och Norwich kanske kan ge dem chans att klättra lite i tabellen då det åtminstone rätt överkomligt motstånd.

Inför mötet mot Southampton får de dock klara sig utan Raphinha som har behövt resa från Sydamerika och Luke Ayling som är skadad. Kalvin Phillips och Patrick Bamford är även de tveksamma till spel.

Southampton på bortaplan lär inte bli en lätt uppgift och troligtvis lär det bli ett jämnt möte. Hittills har det inte varit målrika matcher på St Mary’s och i de tre hemmamatcher Southampton haft hittills så har det totalt blivit tre mål och underspelet har satt i alla tre. Att underspelet därmed erbjuds för 2.20 hos Campobet känns därmed väldigt lockande trots att Leeds ändå bjuder upp till spel ibland. Men till de oddsen är underspelet för bra.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 2.20
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 16:00
TV:  viaplay logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: