Speltips Southampton – Leicester 30/4: Viktiga poäng

Simon Pålsson Publicerat: 30 april 2021

Leicester City kan glida in i helgen med kommandot i Champions League-striden, men behöver då tre poäng borta mot Southampton.

Southampton - Leicester City

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Som tabellen ser ut i engelska Premier League är varje match extremt viktig i det här skedet av säsongen och det gäller inte minst lagen i toppen, som nu försöker slåss om Europaplatser och göra sitt yttersta för att nå dit.

Leicester City kommer till den här matchen med tre raka vinster, varav två i ligan, och har med det hållit jagande lag bakom sig. Nu har man allting i egna händer och om man vinner här ska det extremt mycket till för att man ska bomma Champions League nästa säsong.

Därför är den här matchen så väldigt viktig. Leicester City ska vinna mot Southampton, som man gjorde i FA-cupen för ett par veckor sedan, och ska gälla som favoriter.

Southampton har vilat nio dagar, bör vara redo i kropparna, men är samtidigt inte ett lag i vidare bra form.

Det ska mycket till för att Leicester City ska ramla ur, men samtidigt behöver man någon vinst till för att känna sig helt trygga.

Odds i Premier League

Southampton har haft et par spelare borta hela säsongen, känns det nästan som, men en spelare som varit borta under lång tid men som nu är på väg tillbaka är Michael Obafemi. Det återstår att se om han kan göra minuter på slutet på säsongen. Det var tidigare sagt att han inte skulle hinna göra fler minuter i vår, men nu är han tillbaka i träning.

Oriol Romeu och William Smallbone är däremot långt borta från spel, samtidigt som Ryan Bertrand och Danny Ings sägs vara ganska slitna. Men då man har vilat hela nio dagar sedan sin senaste match hoppas man få tillbaka båda.

Leicester City hoppas köra vidare på samma starka elva igen, och har egentligen bara James Justin och Harvey Barnes borta. Det finns flera spelare som spetsar till konkurrensen, men startelvan som vann mot Southampton i FA-cupsemin lär ligga nära till hands här också.

Southampton har förlorat 12 av sina 15 senaste ligamatcher och risken är nog överhängande för fler förluster.

Leicester City vinner spelas till 2,08 gånger såsen hos Unibet.

  Rygga spelet hos unibet – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Leicester City vinner
Odds: 2,08
Bolag: Unibet
Spelstopp: 21:00, fredag 30 april 2021
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: