Speltips Southampton – Liverpool 4/1: Rasim är tillbaka

Rasim Reiz Publicerat: 4 januari 2021

Rasim Reiz kommer nu med årets första speltips i Premier League när Southampton spelar hemma mot Liverpool den 4 januari 2021.

Southampton - Liverpool

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Måndagens finaste match hittar vi på St Mary’s där serieledarna Liverpool kommer på besök.

Southampton är ett svårslaget och det har man visat prov på under säsongen, men man borde kanske fått med sig fler poäng i då man har en hel drös med oavgjorda matcher, och mot topplagen har man haft det svårare att stå emot och förlorat mot Man City, Man United, Tottenham och inte kommer det bli lättare mot Liverpool då man saknar Vestergaard & Redmond till denna matchen och målvakten Mccarthy har dragit på sig Covid-19.

Många lag sliter under den här perioden med sitt tajta matchande och Southampton är ett lag som inte har den bredden och jag tycker att man har sett tröttare ut för varje match nu, och har faktiskt inte vunnit på senaste 4 matcherna, så formen är väl inte helt på topp.

Notera också att Danny Ings form inte är den samma som tidigare, och utan honom i målprotokollet vinner inte Southampton många matcher.

Odds på Premier League

Gästerna från Liverpool har endast denna matchen kvar innan man går på ledighet och visst går man för seger, det gör man alltid om man spelar för Liverpool. Liverpool har senaste 3 åren vunnit ganska komfortabelt på St Marys.

Jag tror vi får se ett aggressivt Liverpool som tar tag i taktpinnen direkt från avspark. Man har sin trio där framme som kommer skapa en hel del målchanser som alltid och får man dit ett tidigt mål så blir det här en tuff kväll för Southampton.

Båda lagen är underhållande att titta på så det kan nog bli en kul match att se på. Liverpool har den här säsongen inte sprungit i väg i ligan som tidigare år så man har inte råd att tappa poäng i allt för många matcher. 2 raka kryss mot WBA och Newcastle var en missräkning och det tror jag inte den gode Klopp tillåter igen.

Det är en klasskillnad mellan lagen och och jag tror att utan sin ordinarie målvakt och Vestergaard i försvaret så får man det kämpigt. Liverpool tror jag kommer vinna den här matchen och jag tror man gör det med två mål.

Därför kommer jag spela Liverpool -1 (asian handicap) till 2,07 hos ComeOn, där vi får tillbaka insatsen om man endast vinner med ett mål.

Ser verkligen fram emot den här matchen, hoppas vi det blir en underhållande sådan!

Speltips:

Speltips: Liverpool -1 (asian handicap)
Odds: 2,07
Bolag: ComeOn
Spelstopp: 21:00, måndag 4 januari 2021
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: