Speltips Southampton – Manchester United 22/8: Ensidig match

Axel Sjödin Publicerat: 21 augusti 2021

Manchester United går in som tunga favoriter när de gästar Southampton på St Mary’s Stadium på söndag.

Wolverhampton - Manchester United

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det råder ingen som helst tvekan om vilket lag som kliver in på St Mary’s som favoriter i helgen då Southampton spelar sin första hemmamatch för säsongen. De hade väldigt olika resultat i premiären förra helgen och självförtroendet hos hemmalaget lär inte vara på topp när Manchester United står för motståndet.

Southampton inledde säsongen borta mot Everton där nyförvärvet från Adam Armstrong gav dem ledningen i första halvlek. De gick in i halvtidsvila med ledning på Goodison Park, men Everton skulle senare vända matchen med hela tre mål i andra halvlek.

Ingen bra start på säsongen för Southampton med andra ord, även om det var en tuff öppningsmatch. Nu på söndag lär saker och ting inte bli lättare dock och Ralph Hasenhüttls mannar ställs inför ett riktigt elddop i början på säsongen.

Efter en vårsäsong som lämnat mycket att önska finns det fortfarande många frågetecken kring klubben då två tunga namn i Danny Ings och Jannik Vestergaard båda har sålts under sommarfönstret till Aston Villa respektive Leicester. Intäkterna har dock till viss del återinvesterats i bland annat Armstrong som nämndes tidigare samt ett par ytterbackar. Men det återstår att se hur Southampton kommer att leverera framöver.

HELT OMSÄTTNINGSFRI BONUS FÖR NYA KUNDER! Hos No Account Bet får du 100 kronor bonus – 100% omsättningsfritt. Du kan spela utan konto och ta ut vinsterna från bonusen direkt. Läs mer eller registrera dig här!

hämta bonus – 100% omsättningsfritt hos No Account Bet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Manchester United vill bygga vidare

Gästerna hade en betydligt trevligare start på säsongen då de körde över Leeds med hela 5-1 hemma på Old Trafford. Bruno Fernandes, som inte direkt imponerade under EM i somras, visade direkt vilken kvalitetsspelare han är då han stod för tre av målen under förra lördagen.

Inför säsongen har Manchesterklubben förstärkt truppen för att kunna utmana sina stadsrivaler. Den mycket spännande 21-årige Jadon Sancho har hämtats in från Dortmund och den franska landslagsmannen Raphaël Varane har plockats in från Real Madrid, vilket verkligen kommer att öka konkurrensen i lagets mittlås. Det kan bli svettigt för Victor Nilsson Lindelöf ifall han inte levererar. För den summan pengar som Varane köptes in för så lär han knappast vara ämnad för bänken.

Trots att Manchester United avslutade förra säsongen utan titlar så var det ändå en väldigt bra säsong från klubben som slogs på flera fronter. De nådde final i Europa League som de förlorade på straffar mot Villarreal och trots att de inte i slutändan var nära Manchester City på förstaplatsen i ligan så höll de andraplatsen i ett järngrepp under hela våren, trots små marginaler ned till trean.

De vill utan tvekan försöka bygga vidare på nästa säsongs framgångar, vilket de visar genom deras värvningar. Öppningsmatchen var också en signal till de övriga klubbarna att de är att räkna med i år.

Flera spelare fick näta förra helgen och det lär vara många pigga ben såhär i början på säsongen. Ett rakt spel på bortalaget har lite väl låga odds, men ett handikappspel har bra värde här i min mening. För 2.38 hos No Account Bet går det att hitta ett spel på Manchester United med -1,25 asian, vilket blir vår rek till matchen.

  Rygga spelet hos No Account Bet – Hämta 100 kronor bonus – omsättningsfritt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Manchester United -1,25 asian
Odds: 2.38
Bolag: No Account Bet
Spelstopp: 15:00
TV:  viaplay logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: