Speltips Southampton – Newcastle 10/3: Formstarkt möte

Axel Sjödin Publicerat: 10 mars 2022

Southampton tar emot Newcastle på St Mary’s Stadium under torsdagskvällens Premier League.

Southampton - Newcastle

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Southampton har varit ett av de mest formstarka lagen i Premier League sedan årsskiftet och har verkligen imponerat under ett par månader. Även Newcastle har haft en betydligt bättre vår än höst och fortsätter att förbättras under Eddie Howes ledning.

Det blir således en intressant match som väntar på torsdagen, särskilt då Southamptons fina svit avslutades på chockartat vis i helgen då de föll med hela 0-4 mot Aston Villa. Danny Ings visade återigen att släkten är värst då han stod för två målgivande passningar och avslutade kalaset med ett mål själv.

Det är svårt att veta hur man ska ta kollapsen mot Aston Villa med i beräkningen inför kommande matcher då Aston Villa också spelade bättre än på mycket länge. Men troligtvis kan Southampton studsa tillbaka hemma på St Mary’s där de har varit väldigt starka i år.

Det har varit en hel del kryss, men The Saints har faktiskt bara förlorat en enda match på hemmaplan i år. Mohammed Salisu är också nära en comeback och lär vara en välkommen förstärkning till försvaret efter helgens kollaps.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Newcastle fortsätter att klättra

Med en bättre tränare i form av Eddie Howe och en bättre trupp efter investeringar i januarifönstret så är det inte så konstigt att saker och ting börjar gå bättre för Newcastle. Numera är det nog ingen som oroar sig för en eventuell nedflyttning längre då de har lyckats klättra upp till fjortonde plats i tabellen med sju poäng ned till strecket.

Newcastle är nu obesegrade i sju raka matcher där de har vunnit fyra av de senaste fem. Med tanke på att de har sex vinster totalt sett över hela säsongen så är siffrorna rätt talande kring hur snabbt saker och ting har förbättrats för The Magpies.

Vinsten mot Brighton senast var dock knappast en övertygande sådan, men tre poäng är trots allt tre poäng i lägen som dessa. En bortamatch mot Southampton kommer att bli svår att vinna, men så som läget ser ut just nu så lär Newcastlefans vara nöjda med att avsluta säsongen på ett bekvämt avstånd från botten bara.

Trots Newcastles stigande form och Southamptons tunga förlust senast så är The Saints fortfarande det bättre laget av de två. Deras starka hemmafacit är svårt att bortse från och jag tror att de kommer att kunna studsa tillbaka här. För 2.00 gånger pengarna hos Campobet spelar vi därmed på den raka hemmasegern.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Southampton vinner
Odds: 2.00
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 20:30
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: