Speltips Southampton – Watford 13/3: Hemmastarka

Axel Sjödin Publicerat: 13 mars 2022

Southampton välkomnar nästjumbon Watford till St Mary’s Stadium under söndagseftermiddagen.

Southampton - Watford

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det har varit en fin vår för Southampton där de har tagit många trepoängare och har klättrat upp på den övre tabellhalvan. Deras fina obesegrade svit bröts dock under inledningen av maj då föll handlöst mot Aston Villa med 0-4 och därefter följde upp det med en 1-2-förlust hemma mot Newcastle.

Tidigare hade bara förlorat en enda match på St. Mary’s under säsongen då Wolves kom på besök i september. De har med andra ord varit väldigt svåra att slå på hemmaplan under hela säsongen och deras senast dipp i formen har kommit lite överraskande.

De är dock fortsatt helt avsågade från striden om Europaplatser och har en väldigt bekväm buffert ned till bottenlagen så det är ingen fara på taket för Southamptons del. I FA-cupen vann de i alla fall mot West Ham i början av maj med övertygande 3-1, men ställs nu mot Manchester City kommande helg i kvartsfinalen – vilket inte lär bli lätt.

Hemma mot Watford får de åtminstone en chans att studsa tillbaka innan mot ett lag som kämpar nere i botten av tabellen.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Watford har det fortsatt tungt

Gästerna föll tungt mot Wolverhampton tidigare i veckan då de lämnade Molineux Ground med resultatet 0-4 på tavlan. Det är den största mängd mål som Wolves har lyckats göra under hela säsongen och även om Roy Hodgson har ett tydligt defensivt fokus så är det tydligt att deras problem inte kommer att lösas över en natt.

Tiden rinner dock ut för Watford som har tre poäng upp till säker mark där Everton och Burnley befinner sig. Bottenstriden kommer att vara oerhört jämn ända in i kaklet förmodligen och alla poäng de kan få är värda sin vikt i guld vid det här laget.

Det kommer att visa sig i efterhand, men att plocka in just Hodgson vid det här stadiet av säsongen ter sig något överraskande och ännu har inte lyckats vända på den negativa utvecklingen i klubben.

De kan hoppas på att Southamptons nyliga formdipp håller i sig även här, men oavsett så kommer det nog bli svårt för dem att komma till St Mary’s och plocka poäng. För 1.60 hos Campobet spelar vi istället på hemmalaget här som har visat upp ett väldigt fint hemmafacit under säsongen.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Southampton vinner
Odds: 1.60
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 15:00
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: