Speltips Southampton – Wolverhampton 26/9: Behöver poäng

Axel Sjödin Publicerat: 26 september 2021

Söndagen bjuder på en intressant match ovanför botten mellan Southampton och Wolverhampton.

Southampton - Wolverhampton

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det är två lag som haft tufft motstånd under säsongsinledningen som drabbar samman under söndagseftermiddagen. Båda kommer nog ha utrymme att klättra lite i tabellen när motståndet blir mer överkomligt och helgens match blir ett första steg på vägen.

Southampton har under de fem inledande omgångarna haft mardrömsmotstånd, men har trots allt klarat sig förvånansvärt bra och är nog stärkta av de resultat de fått med sig. Efter förlusten mot Everton i den inledande omgången så har de kryssat fyra matcher i rad mot Manchester United, Newcastle, West Ham och Manchester City.

Det är verkligen imponerande att de fått med sig poäng mot båda Manchesterlagen och de har täppt till defensivt när det har krävts av dem. Däremot har de ännu inte fått med sig en trepoängare ännu och med sina fyra poäng, om än imponerande, så är det inte långt ifrån botten.

Även om defensiven visat sig stå pall så har The Saints fortfarande inte bevisat sig offensivt direkt. Mållöst i de senaste två och bara fyra mål på fem matcher är inte särskilt imponerande och kanske ska man vara lite orolig med tanke på försäljningen av Danny Ings. Motståndet har dock som sagt varit i det tuffare laget, så vi får se om det kommer igång när motståndet blir lättare nu. De får passa på mot Wolves för nästa helg möter de ännu en tuff motståndare i Chelsea.

US OPEN – SVERIGES BÄSTA SPELBOLAG FÖR TENNIS JUST NU! Vi har gjort en bedömning och kommit fram till det faktum att hårdsatsande CampoBet är det bästa spelbolaget i Sverige just nu för den som ska spela på US Open 2021. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Wolverhampton har även de offensiva problem

Gästerna inledde säsongen med tre raka 0-1-förluster mot Leicester, Tottenham och Manchester United där de säkert hade kunnat få med sig någon poäng om de hade lite flyt. De har absolut inte varit utspelade i någon av matcherna mot tuffare motstånd, men poängen har de inte fått med sig.

Deras enda poäng hittills kommer efter vinsten mot Watford för två helger sedan som nu senast följdes upp av en förlust mot Brentford. Den sista förlusten var särskilt tung i en match de förväntades vinna och Bruno Lage har inte fått en särskilt bra start på säsongen från tränarbänken.

Det är stora skor att fylla efter Nuno Espirito Santo, men Wolves ska kunna klara av det bättre än såhär. I de kommande omgångarna väntar överkomligt motstånd och de börjar bli pressade att ta poäng. Southampton har visat sig vara en väldigt tuff nöt att knäcka, men ännu en förlust är det sista Wolves behöver.

Med tanke på att Southampton känns relativt baktunga och att Wolves inte heller lyckats få hål på motståndet mer än två mål mot Watford hittills under säsongen så känns underspelet rätt givet här när Campobet erbjuder hela 1.79 för under 2,5 mål.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1.79
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 15:00
TV:  viaplay logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: