Speltips Tottenham – Aston Villa 1/1: Återupprepande mönster

Axel Sjödin Publicerat: 1 januari 2023

Tottenham välkomnar Aston Villa till Tottenham Hotspur Stadium för årets första Premier League-match.

Tottenham - Aston Villa

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Båda dessa lag avslutade förra året med förlust och lär vilja revanschera sig genom att starta året med en ny trepoängare. Det är på en skör tråd som Tottenham hänger kvar på fjärdeplatsen i skrivande stund. Aston Villa har i sin tur inlett säsongen tungt, men har börjat hämta sig och har kämpat sig upp till en tolfteplats.

Trots den fina tabellplaceringen för Tottenhams del så är de verkligen inte en klubb utan problem. Det är nästan lite svårt att förstå att de faktiskt fortfarande innehar fjärde plats med tanke på hur spelet har sett ut och hur mycket deras problem diskuterats bland experter och media. I andra halvlek så är de dock det bästa laget i ligan, men de faller gång på gång in i samma mönster av att behöva hämta upp ett underläge, nästan oavsett vilket lag de spelar mot.

Antonio Conte är en oerhört vass tränare och han har uppenbart en väldigt klar spelidé, vilket spelarna på planen inte riktigt lyckas genomföra. Frågan är om det är om det finns tålamod för att fortsätta eller om Conte tvingas tänka om, för när de faktiskt försöker föra spelet så är de vassa.

Det var längesen vi såg en stabil Tottenham-seger nu i alla fall och senast så hamnade de i ett 0-2-underläge mot Brentford som de tillslut lyckades kvittera. Men de måste börja plocka fler trepoängare ifall de vill hänga kvar i toppen.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Aston Villa borde kunna resa sig under Emery

Unai Emery har fått en inspirerande start som tränare i klubben och vann mot både Manchester United och Brentford i sina två första matcher innan uppehållet. Mot Liverpool så blev det dock tuffare under annandagen, men det är inte heller en förlust de kan lastas för hårt för.

Sett till spelarmaterialet så har Aston Villa underpresterat en hel del under tidig höst och nu när Emery haft ett VM-uppehåll på sig att försöka få spelarna att förstå hans spelidé så bör de vara betydligt mer slagkraftiga än tidigare. Med det sagt så är det verkligen inte lätt att gästa norra London och plocka poäng. Spurs är tunga favoriter till att vinna, men ingenting känns självklart med Contes Tottenham i nuläget.

Det finns en mängd intressanta oddsmarknader inför den här matchen. Att Aston Villa gör första målet, vilket Tottenham nu har släppt in i nio raka tävlingsmatcher, är rätt lockande för runt 3.00 gånger pengarna hos Bet365. Att Tottenham vänder och vinner är en annan intressant högoddsare, eller X2 i första halvlek och 1X i fulltid som kombination. Det är nästan svårt att välja ut ett speltips. Men första målet blir det vi väljer här.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Aston Villa gör första målet
Odds: 3.00
Bolag: Bet365
Spelstopp: 15:00, 1 januari 2023
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: