Speltips Tottenham – Aston Villa 19/5: Målspelet

Simon Pålsson Publicerat: 19 maj 2021

Tottenham Hotspur spelar hemma mot Aston Villa i en av årets sista matcher i Premier League. Vi rekar med odds på förhand.

Tottenham Hotspur - Aston Villa

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Helt slut är inte hoppet om att Tottenham Hotspur ska kunna nå Champions League inför kommande säsong, även om det ser mycket mörkt ut i skrivande stund. Då måste man ha turen på si nsida och att övriga lag faller igenom totalt på slutet.

Men större mirakel har såklart skett, även om Tottenham Hotspur nog gör klokt i att försöka fokusera på att nå Europa League istället. Det vore ett stort slag i ansiktet om man inte ens får spela i den mindre europeiska turneringen nästa säsong.

Därför har Tottenham Hotspur en hel del att spela för inför den här matchen och jag tror att man fortsätter på spåret med en offensiv approach till matcherna. Det är så man är som bäst, även om man släpper till lite för mycket, lite för enkelt.

Aston Villa är inte lika formstarka längre, men med Jack Grealish tillbaka laget och ingenting att förlora tror jag att man vågar trycka framåt lite mer. Det blir ofta ganska öppna matcher när man spelar mot just Tottenham Hotspur.

Tottenham Hotspur har med det sagt sex raka vinster mot Aston Villa.

En öppen historia

Tottenham Hotspur har formerat om sitt lag ganska mycket sedan Ryan Mason tog över som interimlösning på tränarposten och än så länge ser det ut att ha varit ganska positivt med den här omstöpningen.

Allra främst kan man argumentera för att Tottenham Hotspur spelar en bättre, mer offensiv, fotboll nu och att det gynnar spelare som man förlitar sig på där framme. Där har man som bekant en tillräcklig stark besättning för att kunna vinna Premier League i mina ögon.

Ben Davies och Serge Aurier är spelarna som behöver stå över den här drabbningen för hemmalaget, men annars kan man formera bästa möjliga lag.

I bortalaget är Jack Grealish tillbaka i spel och han ska nu spela för att toppa formen inför sommarens Europamästerskap. Däremot kan inte Matthew Cash eller Trezeguet spela sista matcherna för säsongen.

Båda lagen göra mål spelas till 1,68 gånger såsen hos MrGreen.

  Rygga spelet hos mr green – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Båda lagen göra mål – ja
Odds: 1,68
Bolag: Mr Green
Spelstopp: 19:00, onsdag 19 maj 2021
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: