Speltips Tottenham – Aston Villa 3/10: Skeva odds

Axel Sjödin Publicerat: 3 oktober 2021

Det blir en intressant match då Tottenham tar emot Aston Villa i den sjunde omgången av Premier League.

Tottenham - Aston Villa

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det är två lag som ligger nära varandra i tabellen men som är i två väldigt olika sitsar inför helgens möte. Tottenham hade en flygande start på säsongen under deras nya tränare Nuno Espirito Santo och var det enda laget med tre raka vinster i öppningsomgångarna där de bland annat besegrade Manchester City i säsongsöppningen.

Efter landslagsuppehållet har det dock varit en helt annan historia och de har nu förlorat tre raka matcher i ligan mot Crystal Palace, Chelsea och det norra Londonderbyt mot Arsenal med den totala målskillnaden 1-9.

Det har redan börjat höjas kritiska röster mot tränare Nuno som påstås inte vara rätt man för jobbet. Det är ingen hemlighet att Tottenham blev nekade av en rad tränare inför säsongen och att den gode Nuno knappast var förstahandsvalet och möjligtvis börjar vi förstå varför nu en bit in på säsongen.

Efter derbyförlusten har Spurs nu en väldig press på sig att visa upp positiva resultat. Allt annat än vinst här mot Aston Villa kommer att ses som ett misslyckande både bland supportrar och media, trots att det inte kommer att bli en lätt uppgift.

US OPEN – SVERIGES BÄSTA SPELBOLAG FÖR TENNIS JUST NU! Vi har gjort en bedömning och kommit fram till det faktum att hårdsatsande CampoBet är det bästa spelbolaget i Sverige just nu för den som ska spela på US Open 2021. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Aston Villa har imponerat

Aston Villa har nämligen trots tappet av deras stjärna Jack Grealish startat säsongen på ett bra sätt och är vid vinst här absolut med och slåss i toppen av den mycket jämna Premier League-tabellen fortfarande.

De har två tunga vinster i bagaget från de senaste två omgångarna, först mot Everton med övertygande 3-0 hemma på Villa Park och förra omgången tog de en ännu tyngre skalp då de besegrade Manchester United på Old Trafford med 1-0.

Det var inte heller någon tursam vinst, Aston Villa gjorde sig välförtjänta av de tre poängen och spelade väldigt bra mot United som missade en straff i matchens slutskede.

Med detta i åtanke är det svårt att förstå varför spelbolagen håller Tottenham som ganska klar favorit inför mötet trots att Tottenham inte alls övertygat spelmässigt under säsongen. Spurs verkar vara helt under isen och har inte visat tecken på att det skulle vända, trots tröstvinsten mot Mura i Europa League tidigare i veckan.

I min bok är det ett självskrivet spel på den raka tvåan här när det erbjuds 3.60 gånger pengarna hos Campobet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Aston Villa vinner
Odds: 3.60
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 15:00
TV:  viaplay logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: