Speltips Tottenham – Burnley 28/2: Målfattig match

Axel Sjödin Publicerat: 27 februari 2021

Tottenham behöver en vinst mot Burnley för att ta sig in i striden om Europaplatserna i ligan.

Tottenham - Burnley

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

För närvarande befinner sig Tottenham i en riktigt dålig trend. Deras sex senaste matcher i ligan har resulterat i en vinst och tre poäng. Utöver detta har tränaren José Mourinho fått kritik för att proklamera en oinspirerande och defensiv spelstil. I Londonderbyt senast mot West Ham blev slutresultatet en förlust med 1-2.

I Europa League har det gått bättre dock, efter att laget tagit sig vidare efter två segrar mot Wolfsberger AC. I andra mötet, som spelades för några dagar sedan, var det Dele Alli, Gareth Bale och Carlos Vinicius som stod för målen. Tre spelare som inte får mycket speltid i ligan. Detta är intressant med tanke på att Tottenham haft en del problem med målgörandet på senaste tiden.

Spurs är relativt skadefria, speciellt nu när Giovani Lo Celso verkar vara tillbaka. Det är dock tveksamt om han kommer till spel mot Burnley. Annars är det Serge Aurier som är borta med skada. Startelvan lär därför se ut som den brukar i ligan om inte Bale eller Alli lyckats övertyga Mourinho om att få starta.

De blandar och ger, men Burnley har inte förlorat på fyra raka ligamatcher

Burnley har lyckats hålla lagen under dem i tabellen på säkert avstånd genom att kryssa mot dem. 1-1 mot Fulham och nu senast 0-0 mot West Brom, även om de borde lyckats vinna den sistnämnda med tanke på att de spelade med en man mer i 60 minuter. Men Burnley är ju inte kända för att göra många mål, utan snarare för att hålla tätt bakåt.

Burnley är också relativt skadefria, med det enda bekräfta avbräcket Johann Gudmundsson. Däremot är det flera spelare som är osäkra, bland annat de två ordinarie anfallarna Ashley Barnes och Chris Wood. Det hjälper knappast Burnleys offensiva spel om dessa två inte lyckas återhämta sig till matchen mot Spurs. Utöver dem även Robbie Brady, Dale Stephens och Eric Pieters osäkra på grund av småskador.

Även om Tottenham är favoriter i denna match så är vi inte övertygade nog för att spela på dem. Burnleys offensiv har inte imponerat senaste matcherna, och med potentiellt två stora avbräck i anfallet har vi inte mycket hopp om vinst för dem heller. Däremot pekar mycket mot en målsnål match och därför spelar vi på under 2,5 mål till oddset 1.99 hos Comeon!

  Rygga spelet hos Comeon – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1.99
Bolag: ComeOn
Spelstopp: 15:00
TV:  viaplay logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: