Speltips Tottenham – Crystal Palace 26/12: Londonderby

Martin Efvergren Publicerat: 26 december 2021

Boxing Day bjuder på ett Londonderby där Tottenham Hotspur tar emot Crystal Palace. Matchen spelas söndagen den 26 december 2021 med avspark kl 16:00 på Tottenham Stadium.

Tottenham – Crystal Palace

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det är ett Tottenham Hotspur på uppgång som kommer till det här Londonderbyt i Premier League på Boxing Day. Sedan nederlaget mot Mura i Conference League har laget tagit tre segrar och ett kryss som man inte behöver skämmas för mot Liverpool.

I den senaste ligaomgången förra helgen spelade man alltså 2-2 hemma mot Liverpool. I veckan kunde man sedan slå ut West Ham i ett annat derby i Ligacupen då man man vann med 2-1 hemma.

Tottenham har bara spelat 15 matcher i Premier League så här långt, vilket är en eller ett par matcher färre än konkurrenterna runtom i tabellen. Det ger en sjunde plats just nu men med goda möjligheter att klättra uppåt ytterligare.

Crystal Palace är med sina 20 poäng 17 matcher sex poäng efter Spurs inför söndagen. Inför den näst senaste omgången hade man åkt på tre raka förluster men den trenden bröts då man besegrade Everton med 3-1 hemma. Senast man spelade var för en och en halv vecka sedan då man kryssade hemma mot Southampton i en match som slutade 2-2.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Obesegrade i ligan under Conte

Tottenham Hotspur har på grund av alla inställda matcher den senaste tiden halkat efter i spelschemat. Det gör att man bara har spelat fem ligamatcher sedan Antonio Conte tog över rodret i början av november. Av dessa matcher har man vunnit tre samt kryssat två och är således obesegrade i Premier League under Contes ledning.

Spurs tendenser har varit goda på sistone och känslan är att man är på väg åt rätt håll igen. Man står också som ganska klara favoriter inför det här mötet. Ett spel på hemmalaget ger omkring 1.70 gånger pengarna.

Det här är säsongens andra möte mellan de här lagen. När de möttes i den fjärde omgången av Premier League vann Crystal Palace med klara 3-0 på Selhurst Park. Detta efter att Tottenham drabbats av en utvisning i den 58:e minuten. Crystal Palaces samtliga tre mål gjordes under matchen sista dryga kvart.

Senast de möttes på Tottenham Stadium vann dock Spurs med 4-1 och som jag ser det är det definitivt fördel Spurs inför det här mötet. Patrick Vieiras Crystal Palace har svarat för en fullt godkänd höst med ett flertal fina insatser där segrarna mot Tottenham och Manchester City kanske sticker ut mest.

I båda de matcherna har man emellertid fått hjälp av att motståndarna dragit på sig utvisningar. Så länge Tottenham inte gör det bör man ha goda chanser här.

Crystal Palace har helt klart kvalitet att hota offensivt och lär inte vara ofarliga i den här matchen heller. Spurs har gjort två mål eller fler i sina fyra senaste matcher och sammantaget gör det att jag finner ett bra spelvärde i att Tottenham gör över 1.5 mål i den här matchen. Det spelas till 1.78 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Tottenham över 1.5 mål
Odds: 1.78
Bolag: Expekt
Spelstopp: 16:00, söndag 26 december 2021
TV:  viasatfotboll logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: