Speltips Tottenham – Everton 7/3: Ångestmöte

Martin Efvergren Publicerat: 7 mars 2022

Tottenham Hotspur tar emot ett Everton i stort poängbehov i Premier League. Matchen spelas måndagen den 7 mars 2022 med avspark kl 21:00 på Tottenham Hotspur Stadium.

Tottenham – Everton

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Tottenham Hotspur blandar och ger. Ena veckan vinner man mot Manchester City på bortaplan och den andra blir man utslagna ur FA-cupen av Middlesbrough. Antonio Conte har, som han själv upprepat otaliga gånger, en hel del att jobba med.

I tisdags blev det alltså förlust på bortaplan mot Middlesbrough i FA-cupen. Tottenham lyckades inte få hål på hemmalaget och matchen var mållös efter full tid. I förlängningen var det sedan Middlesbrough som lyckades trycka in ett segermål. Det var inte en förlust som detta bräckliga Tottenham behövde.

I Premier League har man emellertid vunnit två av sina tre senaste matcher. Förra helgen fick man stora ytor då man sänkte ett Leeds i fritt fall med segersiffrorna 4-0. Dessförinnan svarade man för en blek insats då man föll med 1-0 borta mot Burnley.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1500 kr freebet hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Bristande självförtroende

För Evertons del gick det bättre i deras FA-cupmatch i veckan. Men det endast i bemärkelsen att man åtminstone lyckades vinna sin match mot National League-laget Boreham Wood på hemmaplan med 2-0.

Everton har, precis som Spurs, en hel del problem. Frank Lampard är mannen som ska försöka få skutan på rätt köl men hans tillträde har inte inneburit någon omedelbart positiv effekt. Man kommer nu till det här mötet med två raka förluster bakom sig och läget är prekärt.

Förra helgen svarade man visserligen för en bra insats då man föll med 1-0 hemma mot Manchester City. Dessförinnan föll man med 2-0 borta mot ett formstarkt Southampton. Det innebär att man står kvar på 22 poäng efter 24 matcher.

Tottenham och Everton möttes senast i början av november på Goodison Park. Det mötet slutade mållöst.

Vi har alltså att göra med två lag med bristande självförtroende som befinner sig i ett pressat läge. De förutsättningar lär komma att matchbilden och jag tror att det, precis som senast, kommer att bli en tät tillställning.

Everton har gått mållösa från sina två senaste matcher och hade stora problem att få hål på Boreham senast. Tottenham gäller som rättmätiga favoriter, men det är omöjligt att ta för givet att de kommer att vinna den här matchen.

Desto bättre spelvärde finner jag i att det här kommer att bli relativt målsnålt. Mitt spel blir därför att det kommer göras under 3 mål (asian handicap) till 1.62 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 3 mål (asian)
Odds: 1.62
Bolag: Expekt
Spelstopp: 21:00, måndag 7 mars 2022
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: