Speltips Tottenham – Fulham 13/1: Rasim rekar Londonderbyt

Rasim Reiz Publicerat: 13 januari 2021

Odds, rekar och förutsättningar inför Londonderbyt mellan Tottenham Hotspur och Fulham från Rasim Reiz den 13 januari 2021.

Tottenham - Fulham

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

HAJPER STORSATSAR – 100 KRONOR UTAN INSÄTTNING!

Onsdagens sena match i Premier League hittar vi i London där Tottenham-Fulham ska göra upp om poängen.

Formstarka Tottenham kommer till den här matchen med en 0–5 seger i FA-Cupen där Marine avfärdades ute på vischan och där vi fick se Joe Hart i kassen, om nu någon mot förmodan hade glömt honom. Tottenham hade en liten svacka för några veckor sedan där man förlorade två raka mot Liverpool samt Leicester och man såg något slitna ut. Nu har man fått välförtjänt vila och kan fokusera fullt ut på att ta upp jakten på Manchester United.

Fulham inledde den här säsongen makalöst uselt som många minns, man hade inte ens ett försvarsspel som höll League One nivå. Det gjorde ont att skåda och man hamnade långt ner i tabellen ganska snabbt. Scott Parker har kämpat vidare och börjar så smått få lite ordning på gästerna från Themsen.

En seger i förlängningen mot QPR i veckans FA-Cup, sen 4 oavgjorda av 5 senaste Premier League matcherna. Det är klart att det blir svårt att lämna bottenträsket om man inte vinner matcher, man har blott två segrar den här säsongen.

Här kommer man få möta ett lag som är flera nivåer bättre och det är väl inte här man ska ta sina poäng för att klara kontraktet.

Dagens bästa odds i Premier League

Tottenham kommer ställa ut bästa laget på pappret, och då hittar vi firma Kane/Son som med största sannolikhet kommer göra livet väldigt tufft för Fulhams väldigt svaga backlinje.

Tycker också se att Mourinho ”tråkfotboll” har utvecklats en del på senare tid, man är mer offensiva och gör en hel del mål framåt och matcher som dessa är ett måste att vinna och med den fina formen samt bästa laget tillgängligt kan jag inte se hur man ska tappa poäng här.

Tittar vi på spelmarknaden så är Tottenham väldigt stora favoriter, och jag tror man kommer få ut en hel del under matchen ikväll. Får man in ett tidigt mål så kommer det bli mentalt jobbigt för ett Fulham som ligger där man ligger i tabellen och det kanske kan rinna iväg.

Jag kommer spela att Tottenham vinner den här matchen och att man gör det med minst två mål. Tottenham -1,5 till 2,25 hos Comeon är ett bra spelvärde.

Trevlig kväll!

HAJPER GER 100 KRONOR – UTAN INSÄTTNING! REGISTRERA HÄR!

Speltips:

Speltips: Tottenham Hotspur -1,5
Odds: 2,73
Bolag: Hajper
Spelstopp: 21:15, onsdag 13 januari 2021
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: