Speltips Tottenham – Fulham 30/12: Enkel vinst

Simon Pålsson Publicerat: 29 december 2020

Tottenham Hotspur behöver studsa tillbaka med en enkel trepoängare i Premier League när Fulham gästar den 30 december 2020.

Tottenham - Fulham

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det har varit en lite märklig inledning på säsongen för José Mourinho och hans Tottenham Hotspur, som har varit djupt kritiserade, som inte har fått någon kredd för sina resultat och som har ifrågasatts för sitt sätt att spela.

Men trots det öppnade man väldigt starkt och tog snabbt kommandot i tabelltoppen. I flera omgångar var det Tottenham Hotspur som var ångloket i toppen av tabellen, men det har man nu tappat helt och hållet.

Anledningen? Ja, det är frågan. Har verkligheten kommit ikapp? Är man inte bättre än så här? Eller är det bara en klassisk formdipp vi har att göra med?

I mina ögon är det här ett lag som borde vara bra nog att städa av lagen på den nedre halvan, speciellt på hemmaplan. Därför borde man rimligen vara stora, stora favoriter hemma mot Fulham.

Om det är den sviktande formen, eller det faktum att Fulham nu har fyra raka kryss, som gör att spelbolagen ändå tror att gästerna har en god chans låter jag vara osagt. Men det öppnar för ett rakt spel på hemmalaget.

1X2-spel i Premier League

Tottenham Hotspur har Giovani Lo Celso och Japhet Tanganga på sin skadelista och det mesta pekar även på att Gareth Bale står utanför matchtruppen till den här matchen. Det har inte blivit någon succéhöst för walesaren och det återstår att se när, eller om, han kommer att kunna göra stor skillnad på riktigt.

I bortalaget har man fått ordning på truppläget och kan förmodligen formera närmast starkaste elva, om man inte vilar någon. Kenny Tete och Terence Kongolo är båda lite tveksamma till spel, men det är inga supertapp i mina ögon.

Rimligen bör det här vara klasskillnad mellan lagen även om José Mourinho har varit kritisk till sina spelare på slutet. Det kanske kan vara en bra väckarklocka inför det här mötet, som man rimligen ska vinna utan pardon.

Fulham må ha fyra raka kryss, men här ska man gälla som klar underdog.

Tottenham vinner spelas till 1,62 gånger såsen hos Betsafe. Det är ett överraskande högt odds.

Speltips:

Speltips: Tottenham Hotspur vinner
Odds: 1,62
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 19:00, onsdag 30 december 2020
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: