Speltips Tottenham – Leeds 21/11: Test för Conte

Axel Sjödin Publicerat: 21 november 2021

Tottenham hoppas kunna studsa tillbaka med en vinst då Leeds gästar norra London under söndagseftermiddagen.

Tottenham - Leeds

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det ska bli intressant att se hur Antonio Conte kommer att lyckas med detta Tottenham, men han har inte någon lätt sits i nuläget. I hans första match vann de i alla fall efter en skakig insats hemma mot Vitesse med 3-2 i Europa League, men hans första ligamatch borta mot Everton slutade mållös.

Det var i alla fall Spurs första hållna nolla sedan i slutet av augusti i ligaspelet, så det finns åtminstone någonting positivt att ta med sig från mötet. Conte är en erkänt skicklig defensiv tränare och hans Inter var det lag som släppte in minsta antal mål i ligan under förra säsongen i Serie A.

Med det spelarmaterial som Tottenham har så bör Conte ändå kunna forma ett slagkraftigt lag efter att han fått lite tid och Leeds hemma blir nog ett perfekt test för honom precis efter landslagsuppehållet.

PROVA 888 SPORT – MED EN AV SVERIGES BÄSTA BONUSAR! Det populära spelbolaget 888sport satsar hårt i Sverige. Nu kan du hämta upp till 100 kronor tillbaka i cash. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos 888!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Leeds är inte lika målglada som under förra säsongen

Gästerna som länge var plågade av en ganska rejäl skadelista tidigt under säsongen har så smått börjat repa sig. De saknar fortfarande viktiga spelare såsom Patrick Bamford, Robin Koch och Luke Ayling, men så sakteligen har fler och fler kommit tillbaka och Leeds resultat har långsamt förbättrats.

De har ett väldigt utpräglat spelsystem under Marcelo Bielsa som kanske är extra känsligt för just många skador, så troligtvis kommer Leeds att fortsätta att lyfta sig ju längre säsongen går ifall de inte skulle åka på ännu fler skador, men än så länge kommer de nog ha svårt att nå upp till den nivån vi fick se under förra säsongen.

Vanligtvis har Leeds också förknippats med väldigt målrika matcher då de inte har varit rädda att satsa framåt, men på senaste så har det faktiskt varit tvärtom och underspelet har suttit i fyra av Leeds fem senaste matcher.

Med detta i åtanke så bör det kunna bli en rätt målsnål matchen även mot Tottenham i helgen där jag är rätt övertygad om att Conte först och främst vill sätta defensiven och är nöjd så länge hemmalaget tar en uddamålsseger. För 2.10 hos 888sport så är det rätt fina odds på underspelet här med andra ord.

  Rygga spelet hos 888sport – upp till 100 kronor tillbaka i cash!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 2.10
Bolag: 888sport
Spelstopp: 17:30
TV:  viaplay logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: