Speltips Tottenham – Liverpool 28/1: Toppmatch i Premier League

Simon Pålsson Publicerat: 28 januari 2021

Rasim Reiz rekar med dagens bästa odds i Premier League inför mötet mellan Tottenham och Liverpool den 29 januari 2021.

Tottenham Hotspur - Liverpool

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Torsdagens smällkaramell hittar vi i London där Tottenham tar emot Liverpool.

Gästerna kommer till den här matchen med en väldigt svag där man har tappat poäng mot Southampton, Newcastle, West Bromwich, Manchester United och senast förlorade man på hemmaplan med 0–1 mot självaste Burnley. Det är mycket oroväckande för Jurgen Klopp att man endast har 3 poäng på senaste 5 matcherna. Skadelistan är fortfarande lång och hur man formerar backlinjen och mittfält återstår att se. Det är ett Liverpool som känns utmattat, man har ej samma energi och frenesi i sitt anfallsspel, rotationer i laget stör ju en hel del och bakåt släpper man till målchanser alldeles för enkelt.

Det är gladare miner i London hos Tottenham där formen pekar uppåt och man har ikväll chans att gå om Liverpool i tabellen i den allt så jämna Premier League. Man dras också med en del skador där man ikväll faktiskt saknar en vänsterback, blir intressant att se hur Jose Mourinho formerar sitt lag då Salah huserar på den flanken. Tottenham är på jakt att bryta den negativa trenden mot Liverpool då man inte vunnit på 6 senaste mötena lagen emellan, faktiskt förlorat samtliga 6 matcher.

Dagens bästa speltips i Premier League

Jag tror vi får se en öppen match med två lag som går för seger. Tottenham som alltid kontringstarka och ett bra försvar kommer sättas på prov mot Liverpools trio. Liverpool vill studsa tillbaka på den nivån man vanligtvis är på, och vad vore bättre än att slå Tottenham och Jose Mourinho. Liverpool har Champions League som stundar och behöver hitta formen väldigt snart annars kan den här säsongen bli ett rejält misslyckande.

Tittar vi på spelmarknaden så håller den Liverpool som favoriter, vilket jag är mig lite emot då jag tror Tottenham har stora möjligheter att störa Liverpool som är ur slag. Jag tycker också att Liverpool är ett bättre lag i grunden men form, skador, självförtroendet kan sätta käppar i hjulen ikväll för dem regerande mästarna.

Jag väljer att titta på målmarknaden ikväll och tror det här kan bli en öppen tillställning med en hel del målchanser.

Mitt spel ikväll kommer vara över 2,5 mål i matchen till 1,71 gånger pengarna och det spelet hittar ni hos Hajper.

Trevlig kväll!

  Rygga spelet hos hajper – Hämta 100 kronor utan insättning!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1,71
Bolag: Hajper (100 kronor utan insättning)
Spelstopp: 21:00, torsdag 28 januari 2021
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: