Speltips Tottenham – Liverpool 6/11: Inte i toppslag

Martin Efvergren Publicerat: 6 november 2022

Tottenham Hotspur tar emot Liverpool i den 14:e omgången av Premier League. Matchen spelas söndagen den 6 november 2022 med avspark kl 17:30 på Tottenham Stadium.

Tottenham – Liverpool

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Tottenham har inte spelat någon sprudlande fotboll den här säsongen och man blir nästan lite förvånad när man ser deras placering i Premier League-tabellen. Därtill har man nu också sett till att säkra gruppsegern i Champions League. Detta efter att man besegrat Marseille i den sista och helt avgörande gruppspelsmatchen i tisdags.

Antonio Contes resultat går det med andra ord inte att klaga på. Inte ens förra helgen då man hamnade i underläge med 2-0 borta mot Bournemouth efter en riktig svag första halvlek. För i den andra halvleken kom Spurs tillbaka och vände till seger med 3-2.

Därmed har Tottenham tagit 26 poäng på 13 matcher och ställs nu mot ett Liverpool som är hela tio poäng sämre. De sistnämnda har emellertid en match mindre spelad.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Liverpool gäller som favoriter

Liverpool blandar och ger och har ännu inte lyckats någon stabilitet över flera matcher i rad. I Premier League har man två raka förluster, men däremellan har man slagit både Ajax och senast Napoli i Champions League.

Förra helgen tog man emot ett formsvagt Leeds och det började och slutade illa för Liverpool. Gästerna gjorde mål redan i den fjärde minuten, men Mo Salah replikerade. I den 89:e minuten kunde sedan Leeds avgöra till 2-1 efter att ha svarat för en mycket fin insats på Anfield.

Förra säsongen var det jämnt när Tottenham och Liverpool drabbade samman. Båda mötena slutade då oavgjort, 2-2 i London och senast 1-1 i Liverpool.

Trots Liverpools mediokra säsongsinledning gäller man ändå som favoriter inför den här matchen. Ser vi till tabelläget är det ologiskt, men ser vi till Tottenhams insatser mot seriens bästa lag blir logiken tydligare. Spurs har inte räckt till mot varken Manchester United eller Arsenal. Detsamma kan också sägas om deras matcher mot Newcastle och Chelsea.

Liverpool har tvärtom lyckats höja sig mot de bästa och som jag ser är de rättmätiga favoriter. Samtidigt har detta Liverpool problem och känns förstås inte helt att lita på.

Liverpool har bara gjort två mål på de tre senaste ligamatcherna och Antonio Conte lär i vanlig ordning prioritera en kompakt defensiv. Inget av lagen är i toppslag och jag finner spelvärde i att det här kommer bli mindre målrikt än förväntat. Mitt spel blir att det görs under 3 mål (asian handicap) till 1.72 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 3 mål (asian)
Odds: 1.72
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 13:00, söndag 6 november 2022
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: