Speltips Tottenham – Manchester United 11/4: Krydda

Simon Pålsson Publicerat: 11 april 2021

Det blir en extra krydda när José Mourinho ska ta sig an sitt tidigare lag Manchester United med sitt nuvarande lag Tottenham Hotspur.

Tottenham - Manchester United

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Nog råder det ingen tvekan om att det som är söndagens stora match i Premier League är den mellan Tottenham Hotspur och gästande Manchester United.

Dels är det på ett rent sportsligt plan väldigt viktiga poäng som står på spel och det finns inte riktigt utrymme för att strula till det här. Det gäller främst hemmalaget som kan nå Europa League eller Champions League, men som då måste avsluta säsongen starkt.

Manchester United har ett starkt övertag på lagen som jagar, men det handlar nu om att inte klappa ihop på slutet.

Här är det alltså tre viktiga poäng på spel, men det är också speciellt att José Mourinho ska spela mot sin tidigare klubb, där han fick sparken. Vi vet alla vad det innebär – portugisen kommer att vilja vinna den här så viktiga matchen.

Dagens bästa speltips

Tottenham Hotspur har ett par spelare borta som skulle kunna vålla problem och kanske är det försvararen Toby Alderweireld som kan komma att saknas, om han nu inte är redo att spela. Serge Aurier är en annan spelare som är uppsatt som osäker på förhand.

Vidare bör nämnas att José Mourinho inte kommer att ha Ben Davies och Matt Doherty, men med allt det här sagt finns det total offensiv kraft att välja bland. Det innebär Son Heung-Min och Harry Kane där framme, och Lucas Moura får man förmoda, vilket gör att Tottenham Hotspur har ett saligt anfall. Gareth Bale kan också tänkas slängas in i mixen.

Anthony Martial spelar inte för Manchester United, men det ska han inte heller om ni frågar mig. Phil Jones är sin vana trogen skadad och Eric Bailly är otillgänglig. Det gör att Victor Nilsson Lindelöf alldeles säkert startar matchen igen.

Efter 22 raka matcher utan förlust på bortaplan vore det konstigt om vi fick se en sådan här för Manchester United – eller är det José Mourinho som ser till att döda den trenden?

Båda lagen göra mål spelas till 1,67 gånger såsen hos William Hill. Det finns en tråkig trend med låsta toppfighter, men här tror jag att båda lagen vill vinna.

  Rygga spelet hos william hill – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Båda lagen göra mål – ja
Odds: 1,67
Bolag: William Hill
Spelstopp: 17:30, söndag 11 april 2021
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo