Speltips Tottenham – Manchester United 30/10: Rasim rekar!

Rasim Reiz Publicerat: 30 oktober 2021


Ikväll är det dags för Tottenham att ta emot det krisande Manchester United hemma på Tottenham Hotspur Stadium.

Tottenham - Manchester United

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Spurs har ett bra utgångsläge här i och med Uniteds dåliga form och den allmänt dåliga känslan kring klubben just nu. Kanske är det här det brister för Ole Gunnar Solskjaer när det inte längre går att trolla fram bra resultat ur dåliga prestationer.

För Tottenhams del är det dock inte frid och fröjd heller. Dåliga resultat varvas med halvdåliga prestationer och det är svårt att ta ut en positiv riktning framåt för något av dessa två lag. Men här finns som sagt ett läge för Tottenham och Nuno Espírito Santo, att gå ut organiserat och ha en tydlig plan. Känslan är dock att matchen kan bli rätt öppen med tanke på att båda lagen skulle må väldigt bra av en seger. I Uniteds fall kan man till och med börja fundera på om vissa spelare tappat förtroendet för Solskjaer vilket bara bidrar ännu mer till det kaos vi ser.

PROVA BETSSON – FÅ 100 KRONOR BONUS! Det populära spelbolaget Betsson är kända för sina höga odds, boostade oddsmarknader och roliga tävlingar. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Mycket individuell kvalitet

Tottenham väntar fortfarande på att Harry Kane ska varva igång, efter flyttrykten i somras och försämrad relation till både klubb och supportrar ser man tydligt att det är något som är fel. Även om han har en vikande form så tror jag han har goda möjligheter att ställa till det för Uniteds försvar. Kanske som målskytt eller som framspelare. Utöver det finns bland annat Heung Min Son som jag också tror kan hota Uniteds defensiv. Vi såg inte minst mot Liverpool vilka otroliga ytor och möjligheter som kan skapas när man anfaller mot United. Det är brist på struktur, ledarskap, organisation och så vidare.

Även om det ser väldigt illa ut i United på många sätt får man faktiskt inte glömma hur otroligt skickliga spelare de har, speciellt offensivt. Tottenham är inget topptopp-lag och det kommer uppstå chanser för United-spelarna. Mot Liverpool gjorde faktiskt Ronaldo mål även om det senare blev bortdömt för offside efter VAR-granskning.

Det finns helt enkelt goda möjligheter för båda lagen att göra mål i den här matchen och därför kommer jag spela BLGM till 1,62 hos Betsson.

  Rygga spelet hos betsson – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: BLGM
Odds: 1.62
Bolag: Betsson
Spelstopp: 18:30, lördag 30 oktober 2021
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: