Speltips Tottenham – Norwich 5/12: Bra möjlighet

Axel Sjödin Publicerat: 5 december 2021

Tottenham välkomnar Norwich till norra London och har en bra chans att gå för tredje raka i ligaspelet under söndagen.

Tottenham - Norwich

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Sedan Antonio Conte tog över tränaruppdraget i Tottenham så har saker och ting börjat se bättre och bättre ut för klubbens del. De har fortfarande inte riktigt testats mot något tufft motstånd direkt, men de har i alla fall tagit två vinster och ett kryss sedan italienarens inträde.

De ligger nu på sjätte plats i tabellen, två poäng bakom West Ham som möter Chelsea i helgen. Dessutom har de en match mindre spelad då deras möte mot Burnley blev uppskjutet på grund av snöovädret, en match de har alla möjligheter att ta tre poäng när den väl spelas.

Detsamma gäller även mot Norwich då de återigen har en hemmamatch mot väldigt överkomligt motstånd. Conte verkar ha styrt upp defensiven och det kommer förmodligen bli väldigt tufft för gästerna att hävda sig i norra London. Spurs har bara släppt in ett mål på sina tre ligamatcher under Conte, medan de under Nuno Espirito Santo inte hade hållit nollan i sju raka ligamatcher dessförinnan.

Europaspelet har dock inte gått lika bra och de förlorade faktiskt mot slovenska Mura med 1-2 i slutet av november, men det har trots allt lite att göra med matchen nu på söndag då nästan inga spelare från startelvan fick spela i Slovenien.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Nivån hos Norwich är fortfarande låg

Norwich verkar ha vaknat till liv i botten av tabellen och har i deras fyra senaste matcher faktiskt kammat ihop åtta av deras totalt tio poäng under säsongen. Det är därmed inget snack om att Norwich verkar ha växlat upp något, men deras insats från tidigare i veckan vittnar fortfarande om att de fortfarande har problem.

De mötte nämligen tabelljumbon Newcastle i en oerhört viktig match i botten och hade alla möjligheter att ta med sig tre poäng hem från St James’ Park då hemmalagets Ciaran Clark blev utvisad redan i den nionde matchminuten.

Norwich kunde dock inte ta tillvara på chansen och istället var det Newcastle som tog ledningen på straff i andra halvlek. De lyckades i alla fall få in en väldigt viktig kvittering, men det borde givetvis ha varit tre poäng här och de lär gräma sig över resultatet.

Nu ställs de inför en tuff bortamatch mot Spurs där nivån de visade upp tidigare i veckan inte kommer att räcka långt. De har varit ineffektiva framför mål i de två senaste omgångarna och mot ett Tottenham som styrt upp defensiven kan det bli svårt att spräcka nollan. Därmed kombinerar vi Tottenhamvinst med ett “båda lagen gör mål – nej” hos Campobet för 2.21 gånger pengarna.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Tottenham vinner mot noll
Odds: 2.21
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 15:00
TV:  viaplay logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: