Speltips Tottenham – Southampton 21/4: Klar favorit

Simon Pålsson Publicerat: 21 april 2021

José Mourinho är borta och Ryan Mason har tagit över. Kan Tottenham Hotspur vinna direkt över Southampton den 21 april?

Tottenham - Southampton

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det har varit ett par stökiga dagar inom världsfotbollen och kanske är det anledningen till att hela historien med Tottenham Hotspur och José Mourinho verkligen har fallit lite under radarn.

Men det var ingen chock när den sportsliga ledningen i Tottenham Hotspur gjorde sig av med tränaren, som inte har fått det att lyfta riktigt den här säsongen och som också har fått utstå en hel del kritik för sitt sätt att leda laget.

Det gör också att Tottenham Hotspur har halkat efter en del i ligatabellen, även om man samtidigt är framme vid final i Ligacupen. Det är trots allt en okej prestation med en annars, rent spelmässigt, horribel säsong stundtals.

Det känns som att Tottenham Hotspur behövde den här förändringen och det återstår att se vad man kan tänkas prestera framgent.

Hemma mot Southampton bör man ta kommandot och med lite vind i sin segel kan jag inte se hur man inte ska göra det. Det är trots allt ett formsvagt lag som kommer på besök.

Odds i Premier League

Tottenham Hotspur kommer inte att kunna formera sitt allra starkaste lag, vad det ser ut som på förhand, med tanke på att man har en del skadeproblem. Det är väl egentligen anfallaren Harry Kane som framför allt kan komma att saknas i den här matchen.

Ryan Mason som tog över som ny huvudtränare, tillfälligt säsongen i mål, kommer inte heller att kunna sätta Ben Davies eller Matt Doherty på planen.

Michael Obafemi, Oriol Romeu och William Smallbone är tre spelare som alla har missat hela den här säsongsinledningen, och som alla tre får anses vara spelare som Southampton inte direkt kan skylla på att sakna längre. Alla tre har varit borta under lång tid.

Det kommer ofta en reaktion direkt efter ett tränarbyte och även den här gången räknar jag med just det.

Tottenham Hotspur vinner spelas till 1,83 gånger såsen hos Betsafe.

  Rygga spelet hos betsafe – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Tottenham Hotspur vinner
Odds: 1,83
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 19:00, onsdag 21 april 2021
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo