Speltips Tottenham – West Ham 19/2: Svårbedömd match

Axel Sjödin Publicerat: 19 februari 2023

Premier League-helgen avslutas med ett väldigt ovisst Londonderby mellan Tottenham och West Ham.

Tottenham - West Ham

+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.

Det är inte helt lätt att veta var man har något av dessa lagen i nuläget, Tottenham i synnerhet. West Ham har i alla fall – långsamt – sett ut att gå mot ljusare tider. The Hammers har fått med sig viktiga poäng från ett par tuffa matcher och har således kunnat klättra lite i bottenstriden. Men allt som allt så kan inget av lagen vara särskilt nöjda med säsongen hittills.

Tottenham har verkligen blandat och gett i sina resultat, där de har varit otroligt ojämna. De har blandat bottennapp med stora skalper och det är svårt att veta vad man ska förvänta sig härnäst från Antonio Contes Spurs. När de hade två raka segrar mot Fulham och Manchester City för bara två veckor sedan så var känslan väldigt annorlunda från vad den är nu efter en 1-4-förlust mot Leicester och en uddamålsförlust i öppningsmötet mot Milan.

De ska dock vara glada att de kom undan med en 0-1-förlust nere i Milano, då de rödsvarta var klart närmare att kunna utöka sin ledning än vad Tottenham var att kvittera matchen. Spurs hade väldigt svårt att skapa målchanser, trots att de hade ganska mycket boll. Med tanke på Milans usla form och dåliga resultat i Champions League under senare år så är det på intet sätt över. Men det gäller att Tottenham vaknar upp på rätt sida i returen.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

West Ham har börjat komma på rätt köl

Gästande West Ham har som sagt tagit några viktiga poäng i tuffa matcher under senare tiden och borde ha fått lite stärkt självförtroende inför helgens drabbning. Efter deras viktiga vinst mot bottenkonkurrenten Everton så har de två raka kryss mot Newcastle och Chelsea, vilket har gjort att de klättrat upp ovanför strecket.

Bottenstriden är långt ifrån över för West Hams del, men ifall det är något lag nere i botten som borde kunna slita sig loss och börja klättra så är det West Ham. De har ett alldeles för bra spelarmaterial för att befinna sig så långt ned i tabellen, det gäller bara för David Moyes att lyckas få pusselbitarna på plats.

Moyes får dock klara sig utan ett par av dessa pusselbitar på söndag. Lucas Paquetá och Nayef Aguerd tvingades båda lämna planen senast mot Chelsea och är tveksamma till spel. Det är också Gianluca Scamacca och Aaron Cresswell. Men även Tottenham har vissa skadebekymmer då de saknar både Rodrigo Bentancur och Hugo Lloris bland annat.

Även om Tottenham har visat på en högre högstanivå så är de lite väl starka favoriter hos spelbolagen i mitt tycke. Spelvärdet ligger klart hos gästerna som absolut borde ha en chans att kunna störa ett Tottenham som inte ser ut att vara i någon harmoni. För 2.01 gånger pengarna hos Coolbet så siktar vi därmed in oss på dubbelchans X2.

  Rygga spelet hos Coolbet – 100% – 500 kronor!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Dubbelchans X2
Odds: 2.01
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 17:30, söndag 19 februari
TV: 
Stream:  viaplay logo