Speltips Tottenham – West Ham 20/3: Londonderby

Axel Sjödin Publicerat: 20 mars 2022

Söndagen från Premier League avslutas med en stormatch mellan Londonklubbarna Tottenham och West Ham.

Tottenham - West Ham

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det är två lag som båda jagar Arsenal på fjärdeplatsen som ställs mot varandra under söndagen. Då Arsenal förlorade mot Liverpool tidigare i veckan så finns det fortfarande hopp kvar, men för det lag som förlorar här så lär nog drömmen om Champions League nästa säsong vara över.

Tottenham lade verkligen i en ny växel när Antonio Conte tog över som tränare, men sedan den tidiga obesegrade sviten så har resultaten varit väldigt fram och tillbaka. Sedan mitten av februari har de förlorat och vunnit varannan match nu i nio raka matcher.

Att de lyckades besegra Manchester City på Etihad och inom ett par veckor förlorade mot både Burnley och Middlesbrough är rätt talande för vilken skillnad det är mellan deras högsta och lägsta nivå.

Tidigare under veckan slog de i alla fall Brighton med 2-0 på ett stabilt sätt. Men eftersom de vinner och förlorar varannan match så är det svårt att säga ifall det är ett positivt tecken eller inte inför matchen mot West Ham.

BETHARD – HÖGST ODDS PÅ MYCKET! Det svenska spelbolaget Bethard har Zlatan Ibrahimovic på sin sida. Men framförallt har man höga odds på mycket – och ofta. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos bethard!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

West Ham har inte haft lång tid att återhämta sig

The Hammers har även de spelat tidigare i veckan då de efter förlängning slog ut Sevilla i åttondelsfinalen av Europa League. Sevilla var definitivt en av de tuffaste motståndarna i turneringen med en oerhört fin säsong i ryggen och West Ham stod för en imponerande insats när de vände ett underläge från första matchen och vann.

West Ham hade de klart vassaste målchanserna och gick välförtjänt vidare till kvartsfinalen. Det var nästan poetiskt att det var just ukrainaren Andrij Jarmolenko som fick avgöra i den 112:e minuten och blev matchhjälte. Klubben och supportrarna lär nog fortfarande gå på moln efter torsdagens vinst, men en intensiv match med förlängning kan nog påverka energinivån inför söndagens drabbning.

Tottenham har fått en dags mer vila än vad deras motståndare har fått inför matchen och spelade en långt mindre krävande match. Därmed har de en klar fördel mot ett West Ham dessutom inte har varit särskilt lyckosamma på bortagräs under året.

Vi spelar därför på den raka ettan här för 1.74 gånger pengarna hos Bethard.

  Rygga spelet hos bethard – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Tottenham vinner
Odds: 1.74
Bolag: Bethard
Spelstopp: 17:30
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: