Speltips Tottenham – Wolverhampton 13/2: Sexpoängare

Axel Sjödin Publicerat: 13 februari 2022

Tottenham tar emot Wolverhampton på Tottenham Hotspur Stadium under söndagseftermiddagen.

Tottenham - Wolverhampton

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det är två lag som jagar den sista Champions League-platsen som ställs mot varandra på söndagseftermiddagen. Det är mycket som står på spel, men båda lagen har börjat tappa i form efter väldigt fina perioder.

Tottenham har nu förlorat två raka matcher, vilket också har varit deras två första ligaförluster sedan Antonio Conte tog över som tränare. De var inte direkt nära borta mot Chelsea där de föll med 0-2 och senast mot Southampton så fick de gå mållösa efter en sen vändning från gästerna.

Southampton var dock det laget som skapade klart flest chanser under matchen och var välförtjänta av de tre poäng som de tog med sig hem från London. Makalösa 23 skott och 10 avslut på mål säger en del om hur bra Southampton spelade.

Hela januari har varit skakigt för Tottenham, men de har tidigare haft marginalerna på sin sida. Watford besegrades med 1-0 efter ett avgörande mål i den 96:e minuten och Leicester besegrades med 3-2 efter två mål i den 95:e och 97:e minuten.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Wolverhampton har stannat av lite

Gästerna verkar även de ha börjat tappa momentum efter landslagsuppehållet. De hade tidigare en fin svit med fyra vinster och ett kryss mot Chelsea, men detta har följts upp av två raka förluster under februari.

De föll först mot Norwich i FA-cupen och nu senast i torsdags mot Arsenal i ligaspelet. Båda matcherna slutade 0-1 och de behöver verkligen komma igång med målskyttet igen. Adama Traoré gick till Barcelona under januarifönstret och saknas redan på sin kant.

Det har varit rätt chansfattiga matcher på senaste och ifall de nu skulle förlora borta mot Tottenham så kan de nog glömma att vara med och slåss om en topp fyra-placering under våren.

Det tenderar att bli rätt tillknäppta matcher när Wolverhampton spelar och när de dessutom förlorat ett starkt anfallsvapen i Traoré så känns underspelet ännu mer lockande. För 1.75 hos Campobet spelar vi alltså på under 2,5 mål här.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1.75
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 15:00
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: