Speltips Tottenham – Wolverhampton 20/8: Uddlösa gäster

Martin Efvergren Publicerat: 19 augusti 2022

Tottenham Hotspur är klara favoriter när man gästas av Wolverhampton Wanderers i den tredje omgången av Premier League. Matchen spelas lördagen den 20 augusti 2022 med avspark kl 13:30.

Tottenham – Wolverhampton

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Tottenham Hotspur stod för en stark avslutning på förra säsongen då Antonio Conte ledde laget tillbaka till en CL-plats. Med en stark transfersommar bakom sig har han nu en än vassare trupp till förfogande och inledningen på säsongen har sett lovande ut.

I premiären kunde man utan större problem köra över Southampton med 4-1 hemma. I söndags väntade sedan en tuffare prövning i Londonderbyt på Stamford Bridge mot Chelsea.

Hemmalaget började den matchen bäst, men det var Spurs som fick sista ordet. De tre främsta nyförvärven Richarlison, Perisic och Bissouma agerade samtliga inhoppare när Kane till slut kunde rädda en poäng med sitt 2-2-mål på tilläggstid.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Målsnåla Wolverhampton

Bruno Lage tog över Wolverhampton Wanderers inför förra säsongen och ledde laget till en tionde plats i Premier League. Det blev med andra ord något av en mellansäsong och frågan är nu i vilken riktning klubben är på väg.

Förra säsongen var man, precis som tidigare, stabila bakåt, men anfallsspelet lämnade en del i övrigt att önska. Av säsongsinledning att döma är uddlösheten framåt ett fortsatt problem för Wolves.

Det började emellertid bra då Daniel Podence nätade redan efter fem minuter i premiären borta mot Leeds. Hemmalaget skulle dock komma att vända matchen till seger med 2-1. I lördagens hemmapremiär mot Fulham förblev man mållösa genom tät tillställning som slutade 0-0.

Tottenham och Wolverhampton möttes senast i London i februari och då var det gästerna som gick segrande med 2-0. Dessförinnan hade Spurs slagit Wolves både i ligan och Ligacupen på Molineaux.

Tottenham har inlett säsongen med två målkalas till matcher, men när Wolverhampton står på ena sidan brukar det bli mer tillknäppt. De släppte bara in 43 mål förra säsongen och var ligans målsnålaste lag med ett snitt på 2.13 mål per match.

Antonio Contes manskap lär komma till den här matchen med en god känsla och bör ha goda chanser till tre poäng här. Mitt spel blir att Tottenham vinner och att det görs under 3.5 mål till 2.06 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – 100% upp till 1500 kr gratisspel!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Tottenham vinner & under 3.5 mål
Odds: 2.06
Bolag: Expekt
Spelstopp: 13:30, lördag 20 augusti 2022
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: