Speltips Watford – Arsenal 6/3: Klara favoriter

Axel Sjödin Publicerat: 6 mars 2022

Watford välkomnar ett Arsenal i stigande form till Vicarage Road på söndagseftermiddagen.

Watford - Arsenal

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Arsenal är återigen i förarsätet i kampen om fjärdeplatsen efter tre raka segrar, varav två blytunga mot ett formstarkt Wolverhampton. De har nu tre matcher färre spelade än Manchester United och West Ham som är ovanför i tabellen och bara två poäng skiljer upp till fjärdeplatsen.

Det var knappast med stor marginal som The Gunners har fick full pott från dubbelmötet mot Wolverhampton under februari. I det första mötet fick de försvara en 1-0-ledning med en man mindre i 25 minuter och i returen vände de ett underläge med tio minuter kvar att spela.

Det är i alla fall ett styrkebesked och trots att Arsenal inte satsade alls under januarifönstret så håller de sig kvar som en av de lag som ser ut att kunna lägga vantarna på den sista Champions League-platsen.

Mikel Arteta har gjort det riktigt bra med de medel han har att jobba med under säsongen. I nuläget så har han dessutom en relativt skadefri trupp att välja på. Emile Smith Rowe är på bättringsvägen efter sjukdom och kan vara ett alternativ mot Watford, och utöver det frågetecknet så är det bara Takehiro Tomiyasu som är tveksam till spel.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Watford kämpar på under Hodgson

Hemmalaget Watford har återigen börjat plocka poäng sedan Roy Hodgson tog över som tränarposten från Claudio Ranieri i slutet av januari. Innan Ranieri fick sparken så hade de bara en poäng på deras åtta senaste matcher, medan Hodgson åtminstone har kammat hem fem på de sex matcher där han har varit tränare.

Föga förvånande så har försvaret varit i fokus sedan Hodgson tillträdde och det har definitivt sett bättre ut. Förra helgen lyckades de spela mållöst mot Manchester United på Old Trafford och bortsett från 1-4-förlusten mot Crystal Palace omgången tidigare så har de bara släppt in tre mål på fem matcher.

Publiken hemma på Vicarage Road har dock fortfarande inte fått jubla på länge och deras svit på hemmaplan med sju raka förluster är fortsatt tung. Att Ismaïla Sarr inte kan delta mot Arsenal är ett tungt bakslag i hoppet om att försöka vända den trenden.

Arsenal har dock vind i seglen just nu och har visat att de kan knäcka de defensivt skickliga Wolverhampton. Detta är en utmärkt möjlighet att närma sig fjärdeplatsen återigen och jag tror inte att de låter den gå förbi. För 1.62 hos Campobet så spelar vi alltså på den raka tvåan här.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Arsenal vinner
Odds: 1.62
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 15:00
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: