Speltips Watford – Everton 11/5: Fördel bortalaget

Martin Efvergren Publicerat: 11 maj 2022

Ett avsågat Watford tar emot ett Everton som kämpar för sin existens i Premier League. Matchen spelas onsdagen den 11 maj 2022 med avspark kl 20.45 på Vicarage Road.

Watford – Everton

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Watford FC är ett slaget lag. Med tre matcher kvar att spela står det klart att sejouren i Premier League bara blev en säsong lång den här gången. Efter 35 matcher har man endast skrapat ihop 22 poäng och man kommer till den här matchen med sex raka förluster bakom sig.

Roy Hodgsons uppgift att försöka rädda Watford var mycket svår på förhand och han fick aldrig den sjunkande skutan att lyfta. Nu gäller endast att försöka spela av de återstående matcherna med någon slags värdighet i behåll.

Det lyckades man väl delvis med då man föll med 1-0 borta mot Crystal Palace i lördags. Nu ställs man mot ett Everton som har desto mer att spela för och som har visat karaktär i de senaste matcherna.

PROVA BETSSON – FÅ 100 KRONOR BONUS! Det populära spelbolaget Betsson är kända för sina höga odds, boostade oddsmarknader och roliga tävlingar. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Everton pallar trycket

Evertons säsong har inte blivit vad någon inom klubben hade hoppats på. Det har sett mörkt ut under en längre tid nu, men de senaste insatserna talar ändå för att man ska kunna undvika nedflyttning.

Med en match mindre spelad än bottenkonkurrenterna Burnley och Leeds är man en poäng före i tabellen. I söndags lyckades man besegra Leicester med 2-1 borta och dessförinnan slog man Chelsea hemma med 1-0. Därmed har man tagit tio poäng på de fem senaste matcherna.

Watford och Everton möttes senast på Goodison Park i oktober och det var då bortalaget som vann med hela 5-2 efter att man gjort fyra mål från minut 78 och framåt. Evertons manager hette då Rafa Benitez medan Watford leddes av Claudio Ranieri.

Mycket har med andra ord skett sedan dess och inför den här matchen talar det mesta till Evertons fördel. Frank Lampards manskap ser ut att ha knutit näven i fickan och har nu allt att spela för medan Watford är ett lagen utan vare sig självförtroende eller motivationskraft.

Det lär inte bli någon promenadseger för den sakens skull, men jag finner god anledning att tro att Everton kommer att lösa tre poäng här. Mitt spel blir därför en rak tvåa, att Everton vinner till 1.90 gånger pengarna hos Betsson.

  Rygga spelet hos betsson – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Everton vinner
Odds: 1.90
Bolag: Betsson
Spelstopp:
20:45, onsdag 11 maj 2022
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: