Speltips Watford – Leeds 9/4: Bottenmöte

Martin Efvergren Publicerat: 8 april 2022

Viktiga poäng står på spel när Watford och Leeds United drabbar samman i Premier League. Matchen spelas lördagen den 9 april 2022 med avspark kl 16:00 på Vicarage Road.

Watford – Leeds

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Nykomlingen Watford FC har en tuff säsong i Premier League bakom sig. Man är nu inne på sin tredje tränare då Roy Hodgson ska försöka kräma ur det allra sista ur laget för att rädda kontraktet.

Men läget ser inte enkelt ut. På 30 matcher har man skrapat ihop 22 poäng där avståndet upp till kommande motståndaren Leeds är åtta poäng, men Watford har då en match mindre spelad. Varenda match som kommer är nu något av en måstematch och i synnerhet denna.

I lördags föll man med 2-0 borta mot Liverpool men dessförinnan svarade man för en stark insats då man besegrade Southampton med 2-1 på bortaplan. På de fem senaste matcherna har man därmed tagit fyra poäng. Värt att beakta är då att man har spelat på bortaplan i fyra av de fem matcherna.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1500 kronor freebet hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Watford måste satsa framåt

Leeds United har fått den positiva Jesse Marsch-effekt som man hade önskat. Efter sex raka förluster kunde man stoppa den negativa spiralen då man besegrade Norwich efter stor slutminuts-dramatik. Därefter svarade man för en moralstärkande vändning borta mot Wolverhampton där man gick från ett 2-0 underläge till seger med 2-3 på bortaplan.

I lördags blev det visserligen bara en poäng hemma mot Southampton då det mötet slutade 1-1. Men med sju poäng på de tre senaste har man skapat viss marginal ner till Watford och de övriga lagen under strecket.

Watford och Leeds möttes senast i början av oktober på Elland Road och det var då hemmalaget som segrade med 1-0. När de nu ställs mot varandra igen är förutsättningarna jämna där Leeds gäller som väldigt knappa favoriter.

Watford är något svårbedömda då de med jämna mellanrum överraskar med fina prestationer. Nu är de pressade att vinna den här matchen och lär komma ut betydligt mer framåtlutade på hemmaplan. De två senaste hemmamatcherna har man dock förlorat med 2-3 och 1-4 mot Arsenal och Crystal Palace.

Marsch har fått bättre ordning på Leeds ihåliga defensiv, men man har långtifrån spikat igen. Jag håller Leeds som favoriter här, men framförallt finner jag anledning att tro att det kommer göras ett par mål. Mitt spel blir därför över 2.5 mål totalt till 1.77 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2.5 mål
Odds: 1.77
Bolag: Expekt
Spelstopp: 16:00, lördag 9 april 2022
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: