Speltips Watford – Norwich 21/1: Bottenstrid

Martin Efvergren Publicerat: 21 januari 2022

Viktiga poäng står på spel när Watford FC tar emot Norwich City i Premier League. Matchen spelas fredagen den 21 januari 2022 med avspark kl 21:00 på Vicarage Road.

Watford – Norwich

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Efter sju raka förluster i Premier League lyckades Watford i alla fall knipa en pinne i bortamötet mot Newcastle i lördags. Det blev, som väntat, en jämn batalj där hemmalaget tog ledningen i början av andra halvleken, men Watford gav inte upp och kunde till slut kvittera till 1-1 i den 87:e minuten.

Man tog således en väldigt viktig poäng i den alltmer rafflande bottenstriden. Det ger att man står på 14 poäng efter 19 spelade matcher. Watford är därmed alltjämt ovanför nedflyttningsstrecket.

Norwich är en poäng efter Watford, men har spelat två matcher fler. Man kommer emellertid från en stark insats mot Everton i lördags då man gick segrande med 2-1 på hemmaplan. Det var tre blytunga poäng för ett Norwich som hade förlorat sex raka matcher i Premier League utan att göra ett enda mål framåt.

BETHARD – HÖGST ODDS PÅ MYCKET! Det svenska spelbolaget Bethard har Zlatan Ibrahimovic på sin sida. Men framförallt har man höga odds på mycket – och ofta. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos bethard!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Målglada Watford

Både Norwich och Watford kommer alltså från varsitt ångestmöte i bottenstriden och nu väntar så ett nytt av samma karaktär. Norwich lär komma med bäst känsla då man vann sin match senast, men ser vi till inbördes möten är det fördel Watford.

När lagen möttes i den femte omgången av Premier League i september var det Watford som gick segrande med 3-1 på bortaplan. Det var också Watfords femte raka seger mot Norwich. De båda mötena i Championship förra säsongen vanns av Watford med 1-0 både hemma och borta.

Watford saknar nu Troost-Ekong, Masina och Louza som alla är på landslagsuppdrag i de afrikanska mästerskapen. Därtill är Nkoulou, Etebo och Sarr skadade. På Norwichs skadelista finns Gilmour, Zimmermann, Normann, Rupp och Omobamidele.

Om det inte vore för att Norwich vaknade till liv i lördags mot Everton hade jag sett Watford som ganska stora favoriter här. Till skillnad från Norwich så har Watford i alla fall levererat mål framåt den senaste tiden. Norwich hade målskillnaden 16-0 på de sex matcher man förlorat i rad inför den gångna helgens match.

Hos spelbolagen gäller Watford alltjämt som favoriter inför den här matchen. Ett spel på hemmalaget ger omkring 2.08 gånger insatsen.

Båda lagen har gjort mål i 8 av Watfords 9 senaste matcher och jag tror det finns goda chanser att det kommer att bli så igen. Watford lär komma ut framåtlutade på Vicarage Road och Norwich lär säkerligen kunna hitta omställningsmöjligheter.

Mitt spel blir att båda lagen gör mål till 1.80 gånger pengarna hos Bethard.

  Rygga spelet hos bethard – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: BLGM
Odds: 1.80
Bolag: Bethard
Spelstopp: 21:00, fredag 21 januari 2022
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: