Speltips Watford – West Ham 28/12: Formsvaga lag

Martin Efvergren Publicerat: 28 december 2021

Det är två formsvaga lag som ställs mot varandra när Watford FC gästas av West Ham United i Premier League. Matchen spelas tisdagen den 28 december 2021 med avspark kl 16:00 på Vicarage Road.

Watford – West Ham

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Watford kommer till det här mötet med fyra raka förluster bakom sig. Inställda matcher har dock gjort att man senast spelade den 10:e december. Då föll man med 2-1 borta mot Brentford. Dessförinnan hade man åkt på stryk mot Leicester, Chelsea och Manchester City.

Man gjorde det visserligen ganska bra mot topplagen Chelsea och Manchester City men med tanke på resultatraden och en ganska diger skadelista har detta uppehåll kanske gjort gott för Claudio Ranieri och hans manskap. Efter 16 spelade matcher står man hursomhelst på 13 poäng och de övriga lagen i botten har inte heller de gjort några direkta framsteg på sistone.

Nu tar man emot ett West Ham United som tagit 28 poäng på 18 matcher, men som tappat en del mark i toppen av tabellen de senaste veckorna. I Premier League har man tagit en poäng på de tre senaste matcherna. Om vi inkluderar Ligacupen och Europa League har man bara tagit en poäng på de fem senaste matcherna.

BETHARD – HÖGST ODDS PÅ MYCKET! Det svenska spelbolaget Bethard har Zlatan Ibrahimovic på sin sida. Men framförallt har man höga odds på mycket – och ofta. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos bethard!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Öppen matchbild med öppen utgång

Efter två raka förluster i Londonderbyna mot Arsenal i Premier League och Tottenham i Ligacupen åkte West Ham på en ny förlust hemma mot Southampton på Boxing Day. Att laget tappat en del energi på sistone har varit tydligt och nu är denna formdipp ett än mer obestridbart faktum.

Nu saknar man även viktige Declan Rice som är avstängd efter att ha tagit sitt femte gula kort senast. Därtill finns Zouma, Ogbonna och Cresswell på skadelistan. Hos Watford lär Etebo, Foster, Sarr, N’Koulou och Cabasele saknas.

Watfords längre uppehåll samt West Hams vikande trend gör att utgången av den här matchen känns oviss. Hos spelbolagen gäller emellertid West Ham som ganska knappa favoriter. Ett spel på bortalaget ges till ett odds omkring 2.16.

West Ham har ett par defensiva avbräck och man släppte in tre mål hemma mot Southampton senast. När balansspelaren Rice nu saknas på mittfältet är risken stor att man kommer vara fortsatt sårbara.

Offensivt sett får man ändå säga att Watford har levererat i sina senaste matcher. I de tre senaste hemmamatcherna mot Manchester United, Chelsea och Manchester City har man totalt gjort sex mål. Totalt har det gjorts över 2.5 mål i deras fem senaste matcher.

Inget av lagen lär vara speciellt nöjda med ett kryss i den här matchen och jag tror på en relativt öppen matchbild. Mitt spel blir därför att det kommer göras över 2.5 mål totalt till 1.91 gånger pengarna hos Bethard.

  Rygga spelet hos bethard – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2.5 mål
Odds: 1.91
Bolag: Bethard
Spelstopp: 16:00, tisdag 28 december 2021
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: