Speltips Watford – Wolverhampton 11/9: Fördel bortalaget

Martin Efvergren Publicerat: 8 september 2021

Nykomlingen Watford tar emot ett Wolverhampton i stort poängbehov i den fjärde omgången av Premier League. Matchen spelas lördagen den 11 september med avspark kl 16.00 på Vicarage Road.

Watford – Wolverhampton

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Watford fick en kanonstart i återkomsten till Premier League då man besegrade Aston Villa med 3-2 på hemmaplan. Därefter har man spelat två raka bortamatcher där man haft det tuffare. Senast föll man med 1-0 mot Tottenham och dessförinnan blev det torsk med 2-0 mot Brighton.

Att Xisco Munoz manskap kommer få kriga hårt för att hänga kvar den här säsongen är ingen högoddsare och det är förmodligen hemma på Vicarage Road som man kommer ta merparten av sina poäng.

Bruno Lage och Wolverhampton har högre förväntningar på sig men så här långt har man verkligen inte haft marginalerna på sin sida. Man har ställts mot svårt motstånd i samtliga tre matcher så här långt och man har fått stryk med 1-0 varje gång.

Matcherna mot Leicester, Tottenham och Manchester United har, på många sätt, påmint om varandra. Spelmässigt har det varit jämnt, kanske till och med till Wolves fördel, men spetsen framåt har lyst med sin frånvaro.

På bortalagets skadelista finns Bueno, Neto och Castro medan Raul Jimenez är otillgänglig på grund av karantänsreglerna. Watford kan komma att få klara sig utan Joao Pedro, Foster och Gosling.

PROVA BETSSON – FÅ 100 KRONOR BONUS! Det populära spelbolaget Betsson är kända för sina höga odds, boostade oddsmarknader och roliga tävlingar. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Wolves har förjänat mer

Wolverhampton har kammat noll, både poängmässigt och målmässigt så här långt, men man står ändå som knappa favoriter i det här mötet.

Bruno Lage har inte gjort några stora taktiska förändringar och ser vi till prestationerna har man varit klart bättre än vad siffrorna säger. Problemet har varit oförmågan i det offensiva straffområdet.

Frågan är nu om man kan få det att lossna här eller om de svaga resultaten har satt sig mentalt. Där har Lage ett jobb att göra om man ska lyckas vända trenden.

Ser vi till statistiken vad gäller expected goals så är Wolverhampton fjärde bäst i ligan så här långt, vilket styrker den känsla som säger att man har förtjänat mer än vad man fått ut. I Watfords fall så har också de gått mållösa i de två senaste matcherna, men i XG-statistiken ligger man i bottenskiktet.

Den här statistiken säger långtifrån allt men den säger ändå något om något. Wolves är på pappret ett bättre lag än Watford och jag tror att man har goda chanser att bryta sin negativa trend i den här matchen.

Det här lär bli en jämn tillställning och mycket pekar också mot att den kan bli målsnålt. Jag väljer ändå att gå på att Wolverhampton kommer att ro hem sin första seger och det spelas till 2.36 gånger pengarna hos Betsson.

  Rygga spelet hos betsson – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Wolverhampton vinner
Odds: 2.36
Bolag: Betsson
Spelstopp: 16:00, lördag 11 september 2021
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: