Speltips West Brom – Fulham 30/1: Måstematch

Simon Pålsson Publicerat: 29 januari 2021

Det är ett måstemöte som väntar i Premier League lördagen den 19 januari 2021 när West Bromwich Albion spelar hemma mot Fulham.

West Bromwich - Fulham

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Efter att mer än halva säsongen nu har spelats kan vi enkelt konstatera att det finns ett par lag i Premier League som är riktigt illa ute, och som behöver vända på den här steken så snabbt det bara går för att drömmen om förnyat kontrakt inte ska försvinna.

Problemet är att West Bromwich Albion, Fulham och Sheffield United, som alla tre ligger fast förankrade på nedflyttningsplats, har en bit upp till övriga lag och att lagen precis ovan strecket ser ganska stabila ut. Om än inte på helt säkra nivåer.

Med andra ord finns det ingen tid att spilla och om West Bromwich Albion vill rädda nytt kontrakt, ja, då måste Big Sam Allardyce få ordning och få fart på sitt lag snabbast möjligt.

Samma sak gäller för Scott Parker i Fulham, där det som ett tag såg ut som en lite bättre form måste mynna ut i fler vinster än 2 på 19 matcher. Det är i princip en vinst per tionde match. Inget vidare facit för poängskörden.

Nu möts lagen lördagen den 30 januari 2021 i det som kan bli ett direkt avgörande möte. Det lag som förlorar här kommer nog inte att kunna resa sig igen. Eller? Det blir åtminstone väldigt tufft.

West Bromwich Albion har guldläge

Det är många som menar på att West Bromwich Albion ser klart bättre ut sedan Big Sam Allardyce tog över och det kan man hålla med om. Men det är precis som att man vaskar en del matcher. Som senast mot Manchester City när man förlorade med hela 0-5 på hemmaplan.

Inför den här matchen saknas Grady Diangana och Conor Townsend, och hittills i januari månad är det inte som att West Bromwich Albion blivit helt galna på transfermarknaden. Robert Snodgrass är i princip den spelare som ska rädda det här.

I bortalaget Fulham är Terence Kongolo och Tom Cairney inte inblandade i den här matchen.

Antonee Robinson är dock tillbaka efter sin tre matcher långa avstängning.

West Bromwich Albion +0,5 spelas till 1,68 gånger smeten hos CampoBet. Jag tror inte att Sam Allardyce förlorar här.

  Rygga spelet hos campobet – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: West Bromwich +0,5
Odds: 1,68
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 16:00, lördag 30 januari 2021
TV:  viasatxtra logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: