Speltips West Brom – Manchester City 26/1: Fel match

Simon Pålsson Publicerat: 26 januari 2021

Det är inte i den här matchen som West Bromwich Albion kan räkna med att ha en chans på tre poäng, när man möter Manchester City den 26 januari 2021.

West Bromwich - Manchester City

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Ungefär halva säsongen är spelad i England och det råder ingen tvekan om att det sakta men säkert har börjat ske skiktningar i tabellen på ett sätt som gör det ganska enkelt att se vilka lag som gör upp om det i botten, mitten och toppen.

Manchester City har fått ordentlig fart i spelet på slutet och radar nu upp vinster, samtidigt som Pep Guardiola har fått se sitt lag ta sig till final i Ligacupen genom att slå rivalerna Manchester United i semifinalen.

Nu är Manchester City tvåa i tabellen med elva vinster totalt under säsongen, där merparten har kommit från vintern och framåt. Plötsligt känns Manchester City som hela ligans klart bästa lag och i mina ögon råder det ingen tvekan om att det här är det lag som ska gälla som favoriter inför avslutningen.

Manchester City kommer däremot till spel utan Sergio Aguero, som smittats med corona och därmed inte kan spela. Det kan inte heller Kevin De Bruyne, varpå man saknar två av världens bästa offensiva spelare till den här matchen. Nathan Aké är t veksam och Kyle Walker kommer att testas sent.

Manchester City vinner

Men med det sagt kan Manchester City formera ett lag som egentligen saknar motstycke, åtminstone just i den här matchen. West Bromwich Albion är inte ett lag som har en realistisk möjlighet att rubba Manchester City de flesta dagarna i veckan.

En gång här och där kan det absolut gå, och med tanke på att man fått en nytändning under Big Sam Allardyce vore det konstigt att räkna ut laget helt mot Manchester City.

Nu saknar man däremot Matt Phillips, som har corona, samt Grady Diangana, Karlan Grant och Conor Townsend.

I december kunde Manchester City inte vinna hemma mot West Bromwich Albion, men nu känns det inte som att man klantar till det på samma sätt här.

Manchester City vinner och håller nollan spelas till 1,91 gånger såsen hos Betfair.

  Rygga spelet hos betfair – Hämta 100 kronor riskfritt!

Speltips:

Speltips: Manchester City vinner och håller nollan
Odds: 1,91
Bolag: Betfair
Spelstopp: 21:15, tisdag 26 januari 2021
TV:  viasatxtra logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: