Speltips West Bromwich – West Ham 19/5: Mentalt tufft

Simon Pålsson Publicerat: 19 maj 2021

West Bromwich Albion såg ut att avsluta säsongen värdigt med en poäng mot Liverpool, men åkte på ett mål i slutsekunderna. Nu väntar West Ham United.

West Bromwich - West Ham

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Man får aldrig underskatta den psykologiska aspekten och det mentala spelet när det kommer till fotboll, egentligen oavsett nivå. Det är trots allt en lagsport där det är viktigt att kollektivet som sådant har samma mindset. Annars får man problem.

West Bromwich Albion är som bekant klara för Championship och i ett sådant läge, när säsongen är över och det egentligen inte finns något att spela för, är risken stor att matcherna som spelas blir riktigt svaga insatser med avslagen inställning.

Men senast såg West Bromwich Albion riktigt peppade ut hemma mot Liverpool och man var extremt nära att få med sig en poäng. Men Alisson Becker, målvakt i bortalaget, gjorde mål i slutsekunderna när han var uppe på en hörna. Kan det finns ett mäktigare sätt att vinna på? Knappast. Men vänd på det: finns det ett tyngre sätt att förlora på? Nej, förmodligen inte.

Men inför den här matchen är det egentligen bara West Ham United som har någonting att spela för och med den senaste matchen i åtanke tror jag att West Bromwich Albion kan få problem.

Nu vore det inte konstigt om luften går ur West Bromwich Albion, som inte har något att spela för poängmässigt, och som haft lite för mycket annat att tänka på.

Speltips Premier League

West Ham United var på väg att göra en historiskt stark säsong, men två raka poängtapp, och totalt en vinst på de fem senaste matcherna, gjorde att David Moyes fick se sitt lag slarva bort chansen på Europa nästa år.

Det finns fortfarande en bra chans att placera sig som sexa och vill det sig riktigt väl kan man rent av sluta som femma i tabellen. Men det enda som räknas är två raka vinster för att så ska bl ifallet.

I bortalaget kan man formera starkaste möjliga lag, vad det verkar, och frågan är om det inte är dags för lite islossning igen?

West Bromwich saknar Robert Snodgrass och Branislav Ivanovic, men det är knappast spelare som har spelat någon vidare viktig roll den här säsongen. Om man ska vara helt krass.

West Ham United vinner spelas till 1,66 gånger såsen hos Unibet.

  Rygga spelet hos unibet – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: West Ham United
Odds: 1,66
Bolag: Unibet
Spelstopp: 21:15, onsdag 19 maj 2021
TV:  viasatsport logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: