Speltips West Bromwich – Wolverhampton 3/5: Tungt odds

Spelbloggare Publicerat: 3 maj 2021

Inte bara en, utan två måndagsmatcher från Premier League. Fastän den första av dessa, West Bromwich – Wolverhampton, är närmast betydelselös har vi funnit fint spelvärde från The Hawthorns. Här är vårt speltips.

West Bromwich - Wolverhampton

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Väl i teorin skulle West Bromwich kunna överleva i årets Premier League, men i praktiken ser det annorlunda ut: det blir spel i The Championship kommande säsongen. Annat kan knappast påstås när man har 11 poäng till säker mark med fem omgångar kvar att spela – en mer än motståndarna runtomkring. Men det ska knappast räcka.

Wolverhampton hittas istället i seriens bekväma, om än hopplösa mittenskikt – någonting som måste betraktas som en besvikelse. Klubben borde, sett till spelarmaterialet som finns, i alla fall varit med och fajtats om platserna ut i Europa.

Precis som motståndarna är motivationsfaktorn att ifrågasätta – senast förlorade man nämligen med 0-4 (!) hemma mot ett normalt uddlöst Burnley. Ska spelåret bara spelas av, eller kan man hitta någon form av tändvätska?

Inför matchen står det klart att Woles har Raúl Jiménez, Pedro Neto och Jonny indisponibla medan João Moutinho samt Marcal är osäkra. Hemmalaget har Branislav Ivanovic out och Robert Snodgrass tveksam för spel.

Rakt spel

Som nämnt: i teorin kan West Bromwich fortfarande fixa kontraktet. Även om det kan vara svårt att tro på det hela för spelarna, måste de åtminstone försöka – och det har faktiskt sett relativt bra ut på senare tid. Exempelvis var man bara ett par minuter från tre pinnar borta mot Aston Villa senast.

Detta medan Wolverhampton, av förra omgången att döma, helt verkar ha checkat ut för spelåret 2020/21. Det tål att upprepas: noll mål mot fyra – hemma mot Burnley. En fullständigt katastrofal insats.

Och vi förväntar oss inte ett överdrivet mycket mer peppat Wolves här. Då blir det svårt att räcka till i en match som denna, dessutom på bortaplan.

Den raka ettan finns till oddset 2,90 hos spelbolaget ComeOn, som ni får en 100-kronorsbonus hos just nu. Det blir vårt speltips inför matchen.

  Rygga spelet hos Comeon – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: West Bromwich vinner, rak etta
Odds: 2,90
Bolag: ComeOn
Spelstopp: 19:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: