Speltips West Ham – Arsenal 1/5: Londonderby

Axel Sjödin Publicerat: 1 maj 2022

West Ham möter Arsenal i ett Londonderby på Olympiastadion i London framåt söndagskvällen.

West Ham - Arsenal

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Arsenal har efter två raka vinster återigen kopplat greppet om den sista Champions League-platsen efter att Tottenham förvånansvärt nog bara tagit en poäng mot Brighton och Brentford i de två senaste omgångarna.

Arsenal hade länge greppet om fjärdeplatsen men det tappades snabbt efter tre raka förluster mot Crystal Palace, Brighton och Southampton kring det förra månadsskiftet. De har dock studsat tillbaka med två övertygande segrar mot Chelsea och Manchester United och sitter återigen i förarsätet i den högintressanta striden om fjärdeplatsen.

Efter att ha skakat av sig Manchester United i tabellen så pekar allt på att det kommer att stå mellan de två ärkerivalerna i norra London nu under säsongens slutskede. I mitten av maj så möter de också Tottenham i det välkända derbyt där mycket kommer att stå på spel.

Arsenal har det tuffare spelschemat av de två lagen och West Ham borta är ingen lätt match. Men sett till omständigheterna och vad som står på spel för Arsenals del så kliver de in som rätt starka favoriter på söndag.

BETHARD – HÖGST ODDS PÅ MYCKET! Det svenska spelbolaget Bethard har Zlatan Ibrahimovic på sin sida. Men framförallt har man höga odds på mycket – och ofta. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos bethard!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

West Ham sneglar mot torsdagen

Precis som för Leicesters del så är det inte längre ligan som är huvudfokuset för West Ham. De är mitt uppe i ett dubbelmöte i Europa Leagues semifinaler mot Frankfurt där den avgörande matchen väntar nu på torsdag. Även om West Ham fortfarande har chansen att förbättra sin position i ligan så hade en internationell titel och med det en plats i Champions League såklart betytt väldigt mycket mer för The Hammers.

Öppningsmötet mot Frankfurt gick dock inte riktigt som de hade hoppats på. Den första matchen spelades i London där de förlorade med 1-2, det var en jämn match men tyskarna drog det längsta strået och kommer att ha en klar fördel med ledning inför returen på hemmaplan.

Precis som West Ham gjorde mot Chelsea senast så lär nog David Moyes passa på att rotera och vila ett par spelare här inför den avgörande returen. De var dock nära att få med sig ett resultat mot Chelsea då matchen var mållös fram till den 90:e minuten, men mot ett taggat Arsenal så kan det blir svårt.

Vi krånglar inte till det och spelar på den raka tvåan här för 1.80 hos Bethard.

  Rygga spelet hos bethard – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Arsenal vinner
Odds: 1.80
Bolag: Bethard
Spelstopp: 17:30
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: