Speltips West Ham – Aston Villa 12/3: Intressant möte

Axel Sjödin Publicerat: 12 mars 2023

West Ham ställs inför en viktig match hemma Londons Olympiastadion mot Aston Villa under söndagseftermiddagen.

West Ham - Aston Villa

+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.

West Hams kräftgång i ligaspelet fortsätter och de är i allra högsta grad inblandade i bottenstriden med en tredjedel kvar av säsongen att spela. Bara en poäng skiljer dem från Everton under strecket inför omgången. Gästande Aston Villa har verkar i sin tur ha studsat tillbaka efter en lite tuff period och kommer inte att vara en lätt motståndare.

Den senaste helgen så åkte West Ham på en rejäl förlust borta mot ett överlägset Brighton på The Amex. Matchen slutade 4-0 till hemmalaget och det var aldrig något snack om vilket som var det bättre laget. Då The Hammers nyligen har börjat visa vissa positiva tendenser så lär den förlusten ha kommit som ett rejält bakslag och en påminnelse om att de verkligen inte har en bra säsong.

Sedan dess så har de dock hunnit spela ett öppningsmöte i åttondelsfinalerna av Conference League borta mot AEK Larnaca som de vann bekvämt med 2-0. Cyprioterna håller dock inte särskilt hög kvalitet, men två mål från Michail Antonio kan vara precis det som anfallaren behöver för att komma igång även i ligaspelet.

På hemmaplan så har West Ham trots allt sett lite bättre ut under senare tid då de tagit sju av nio poäng i deras tre senaste hemmamatcher i ligaspelet. Senast så har de kryssat mot Chelsea och kört över Nottingham Forest med 4-0 de också.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Aston Villa känns något underskattade

Unai Emery-effekten såg ut att avta lite ett tag med tre raka förluster. Men ser man till motståndet så går det inte att vara alltför hård mot dem trots allt. De mötte ett formstarkt Leicester, Arsenal och Manchester City i sina tre förluster och därefter så har de återvänt till vinnarspåret med två raka segrar mot Everton och Crystal Palace.

De står faktiskt på samma poäng som Chelsea inför omgången, och även om det lär bli svårt att slå sin in på den övre tabellhalvan så har de gjort väldiga framsteg under säsongen jämfört med hur de inledde den – i stark kontrast till West Ham.

West Ham är dock ganska klara favoriter hos spelbolagen, vilket är lite förvånande. Aston Villa borde ha goda möjligheter att kunna få med sig ett resultat här, och därmed så siktar vi på ett kombinationsspel med lite högre odds. Vi kombinerar dubbelchans X2 med att båda lagen gör mål för 2.71 gånger pengarna hos Lucky Sports.

  Rygga spelet hos Lucky Sports – Dubbla upp eller pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Dubbelchans X2 & BLGM
Odds: 2.71
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 15:00, söndag 12 mars
TV: 
Stream:  viaplay logo