Speltips West Ham – Aston Villa 30/11: Enkelt val av sida

Spelbloggare Publicerat: 30 november 2020

Det är ett West Ham United i magnifik form som ställs mot Aston Villa hemma på London Stadium. Spelbloggare.se har analyserat matchen på djupet och presenterar er ett vasst speltips.

Premier League

18+ år Regler & villkor gäller Stödlinjen

Någon gång ska verkligheten, alldeles oavsett vad, komma ifatt Aston Villa och i viss mån har det på sätt och vis redan hänt. De är dock bara sex pinnar från seriens toppduo – med två matcher färre spelade. En vinst här skulle innebära en direktskjuts upp till fjärdeplatsen. Vem kunde tro att det skulle se ut så ända in i slutet av november månad?

Men det är klart, precis som nämnt, att Aston Villa knappast är ett lag för att tampas uppe i toppen av tabellen. Det visade de också i 1-2-förlusten senast, vilken kom hemma mot Brighton & Hove Albion. Dessutom var det den tredje förlusten på fyra matcher. Upp som en sol, ned som en pannkaka?

Och motståndet heter alltså West Ham United, som också är värdlag för matchen. De hade en tuffare start på serien och en formkurva som pekar åt andra hållet – uppåt. Spikrakt uppåt. Efter att ha förlorat de två inledande matcherna, har den enda ytterligare torsken kommit med uddamålet i bortamötet mot Liverpool. Annars? Fyra vunna och två kryss, varav de senare mot Tottenham samt Manchester City.

West Ham i superform

Gillar starkt det som West Ham visat upp på sistone. Den defensiva stabiliteten är funnen. De stänger ner motståndarna med bravur. Håller ihop det och löser bra resultat även i de tuffaste av PL-matcher.

Annat är det med Aston Villa, som inledningsvis svävade på molnen – men som nu fått en motreaktion och alltså förlorat tre av deras fyra senaste matcher. Idel förluster har därutöver kommit på hemmaplan, vilket är ett ännu större nederlag.

Hur man än vrider och vänder på det ser vi att värdet är till hemmalagets favör…

Vårt speltips? Det blir West Ham -0,25 mål (asian handicap) till 2,07 x insatsen hos Betsafe. Gäller då är halva insatsen tillbaka vid oavgjort.

Speltips:

Speltips: West Ham United -1,0 mål (asian handicap)
Odds: 2,07
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 21:00
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: