Speltips West Ham – Brentford 3/10: Klara favoriter

Axel Sjödin Publicerat: 3 oktober 2021

West Ham tar emot Brentford på söndagseftermiddagen i Premier Leagues sjunde omgång.

West Ham - Brentford

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Resultaten har varierat lite för West Ham under säsongsinledningen men på det stora hela så har det sett bra ut för Londonklubben. Inför mötet mot Brentford har de tre raka segrar från matcher i cupen, ligan och Europa League och går in som klara favoriter mot nykomlingen.

West Ham är som alltid starka på hemmaplan och har här en bra möjlighet att fortsatt hänga med i toppen vid vinst nu på söndag. I förra omgången besegrade de Leeds borta i match som Michail Antonio avgjorde på tilläggstid för the Hammers och har sedan dess även hunnit med att besegra Rapid Wien hemma i Europa League med 2-0.

När de inte dras med några skador så har West Ham en väldigt slagkraftig trupp. Det kommer bli intressant att se hur de kommer att klara av att balansera Europaspel med ligaspel framöver på säsongen men än så länge har de klarat av det bra och har inga större skadeproblem.

Högerbackspostionen kan dock bli ett problem just mot Brentford då lagets två enda skador har drabbat Vladimir Coufal och hans ersättare Ryan Fredericks. Det är dock ännu oklart om Coufal kommer att spela eller inte, men oavsett kommer West Ham att ställa en stark elva på plan i den sista omgången inför landslagsuppehållet här.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Brentford har visat sig tuffare än många trodde

Nykomlingen har överraskat många hittills och fick stora rubriker redan i första omgången då de besegrade Arsenal hemma med 2-0. Därefter har de hunnit kryssa mot Aston Villa och vunnit mot Wolverhampton innan vi landar i den senaste omgången där de fick med sig 3-3 mot Liverpool.

Poängen mot Liverpool är såklart oerhört tung och de har faktiskt efter sex spelade matcher bara en enda förlust trots att motståndet inte varit enkelt. Trots att de inte värvat mycket inför säsongen så har de fortfarande en rätt vass offensiv för att vara nykomlingar ledda av Ivan Toney som slog målrekord i Championship under föregående säsong.

West Ham borta är dock ingen lätt match och det kommer bli intressant att se ifall Brentford kan överraska mot ett storlag igen. Insatsen som krävdes för att få med sig ett kryss mot Liverpool lär de dock inte kunna återupprepa vecka in och vecka ut och trots att Brentford visat sig svåra att besegra så ska det nog mycket till för att de får med sig en poäng från Londons Olympiastadion på söndag.

West Ham är kort och gott det starkare laget och verkar vara i fin form, vilket bör räcka för att ta med sig tre poäng in till landslagsuppehållet. Vi spelar därmed på den raka ettan för 1.86 hos Expekt till matchen.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: West Ham vinner
Odds: 1.86
Bolag: Expekt
Spelstopp: 15:00
TV:  viaplay logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: